reklama
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
GRATULUJEMY BARTUSIOWI PIERWSZEGO ZABKA!
Asiulinka, u mnie tez Victor marudny, caly weekend sobie narzekal co sie okazalo idzie mu zabek na gorze
Asiulinka, u mnie tez Victor marudny, caly weekend sobie narzekal co sie okazalo idzie mu zabek na gorze
anka26_x_07
Mama Laury :)
GRATULUJEM Dzieciaczkom
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
Dziekujemy:-)
I
iiwka
Gość
Mi tez jeststrasznie wstyd ze nie potrafie upilnowac swojej malej tromby powietrznej
My juz przezylismy spadek z lozka, wyjscie z lezaczka mimo ze byla szelkami spieta, wyskoczenie z samochodzika , i mnostwo guzow na czole :---( ktore sa non stop bo Blanka chce wszedzie byc ...najlpeiej by bylo jakbysmy przyczepialy sobie maluchy na plecach (tkj. robia to murzynki)i wtedy robia sobie wszystko w domu a male maja na plecach i nie martwia sie nic :-)ale niestety nie umiem tego robic :-(i nie mam takiej plachty -husty nie wiem co one maja ...heheh ale bardzo pomyslowe to jest Pociesze Was to nie 1 i nie ostatni upadek , i guz i siniak dzieciaki nie sa z porcelany ani cukru nic im nie bedzie (tylko wszystko w swoich granicach)
U nas też jakiś czas temu było bummmm z łóżka tyle że bez płaczu-co jest dla mnie bardzo dziwne!!!! no ale nie da rady upilnować takich małych dzieci. Nawet jakbyśmy chodzili za nimi cały czas krok w krok to też był by jakiś siniak.
Ogłaszam wszem i wobec,że od 2 marca Julian raczkuje.
Mata wielkie gratki dla Julka!!!!
I
iiwka
Gość
Marta my to jakieś dzieci mamy podobne Kacper nie chce prawie jeść.... Może mu się przejadło??? Jadł tak dużo że jestem teraz zaniepokojona.... Potrafi zjeść 100ml mleka wieczorem i dopiero rano tak ok 9 zje coś.... ale też nie za dużo... Kurczę czy coś jest nie tak??? zauważyłam ze jak jest głodny to sam woła swoim a gggggggrrrrrr ma-ma śmiesznie to brzmi
Marta1981
Rodzyneczka
Dzisiaj cała jarzynowa z żółtkiem.
Marta1981
Rodzyneczka
Już parę stron temu pisałam co sądzę ja i inne dziewczyny też o tej sprawie.Więc nie będę się powtarzać.
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
A teraz karmię Jula kisielkiem jabłkowym i kto mi zabroni!?