reklama
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
czesc dziewczyny sprawdzam czy wstawilam sobie jakis,, suwaczek,, pozdrawiam
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
hura udalo sie , ale sama nie wiem jak. pa:-)
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Fajnie jestes blisko 20 tyg, wiec kto wie moze to pierwsze paczatki:-) kopania , ja musze jeszcze czekac , ale te moje burczenia i motyle to wole myslec ze powoli zaczynam wiedziec o istnieniu dzidzi niz myslec ze to praca jelit.
Czarodziejka
Fanka BB :)
Dziewczeta ja pierwsze ruchy poczulam 17/18 tydzien a dwa tygodnie poźniej mąż dotykajac mojego brzuszka poczul kopniaczki pod reką :-)
wiem jednak ze sa kobiety ktore pierwsze ruchy poczuly w 22 tygodniu...i tez jest oki....czytalam ze te szczuplejsze czują wczesniej....zreszta zdarza sie tez tak ze kobiety czują ruchy ale nie rozpoznają te "to juz to".....zorientowac sie mozna gdy te dziwne mizianka w brzuszku powtarzaja się....
wiem jednak ze sa kobiety ktore pierwsze ruchy poczuly w 22 tygodniu...i tez jest oki....czytalam ze te szczuplejsze czują wczesniej....zreszta zdarza sie tez tak ze kobiety czują ruchy ale nie rozpoznają te "to juz to".....zorientowac sie mozna gdy te dziwne mizianka w brzuszku powtarzaja się....
reklama
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Hej czekalam i sie doczekalam, Zaczela dawac oznaki zycia , albo zaczol.
Niesamowite uczucie czasami zwykle burczenia i jakies fale w brzuszku, a czasem jakby cos zawirowalo, wogole zauwazam zwiekszone ruchy np. po jedzeniu, wtedy to sie dopiero dzieje:-) , nieraz nawet jakies burkniecie ze srodka, praca jelit ? , ale glosno i smiesznie. pozdrawiam.
W nastepnym tyg. dowiem sie kto tak baraszkuje w srodku on czy ona?
Niesamowite uczucie czasami zwykle burczenia i jakies fale w brzuszku, a czasem jakby cos zawirowalo, wogole zauwazam zwiekszone ruchy np. po jedzeniu, wtedy to sie dopiero dzieje:-) , nieraz nawet jakies burkniecie ze srodka, praca jelit ? , ale glosno i smiesznie. pozdrawiam.
W nastepnym tyg. dowiem sie kto tak baraszkuje w srodku on czy ona?