reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Słuchajcie, a w którym tygodniu (miesiącu) najlepiej robić takie USG? I czy ktoś może wie, gdzie wykonać je w Poznaniu (interesuje mnie też cena)?

reklama
w krakowie jest moja kolezanka miala tam robione tylko nie znam adresu a kosztuje 200zl ale nie byla zadowolona bo lekarz nie nalezal do milych i jechal raczej na akort byle szybko:)

mila333
najlepiej celowac na 20-22 tydzien... wtedy robi sie "najwazniejsze" USG ciazy, wszystkie pomiary i stwierdza sie czy wszystko z dzidziusiem ok.

Czesc mamuski - lipcoweczki!!!!!
W moim brzuszku chyba zaczyna sie cos dziac:-):-) tzn. czesto zaczynam czuc burczenia w brzuchu zwlaszcza po jedzeniu .
Jest to bardzo mile, ale czasem niepokojace zwlaszcza jak cos tam zakuje od czasu do czasu.:no:
Jak tam z waszymi brzuszkami.??????????????????????

niunka19-82 - Ja tak mam od początku 16 tygodnia i miałam nadzieję, że to ruchy. Niestety lekarka uświadomiła mnie, że to tylko praca jelit. Czułam łechtanie, "motylki", "rybki" - ale ponoć to jeszcze nie to! Pierwsze ruchy mam mieć około 20 tygodnia. Czekam...

Dzieki :-(, ale myslalam ze mnie pocieszycie , a tu nic, trudno poczekamy, przeciez wkoncu musi sie zaczac coc dziac. Tez zaczol mi sie 16 t.c.Pozdrawiam
A przy okazji dziewczyny mozecie mi powiedziec jak wstawic te obazki , ktore macie i przedstawiaja one w ktorym tyg, jestescie.

Wejdź sobie na podforum: "Ciąża, poród, połóg" i tam na samej górze jest post:
sticky.gif
Przyklejony: jak wstawić "suwaczek"??? (
multipage.gif
1 2 )
dragonfly

Tam znajdziesz wszystkie instrukcje...

Ja też nadal czekam. Chociaż czsami w nocy budzi mnie jakieś "kopnięcie", może to już to? Sama nie wiem :zawstydzona/y:

reklama
Do góry