reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Moja Milenka ma podobnie je mleko trzy razy po 120ml więcej nie zje. Niesmakuje Jej i ostatnio zdarzyło się już pare razy że zaczyna płakać jak poczuje że to mleko, i strasznie wypycha.
za to pije dużo, przynajmiej tak mi się wydaje daje Jej pić 40minut po jedzonku, po zupce szybciej. Dziennie wypija 450-500ml mam na myśli dobe, w nocy mało 50-80ml.

reklama
U nas róznie,ale przeważnie kaszka na mleczku 150-180 ml 3-4 razy/dobę, deserek, chrupki kukurydziane i zupka mięsna ok.120 ml. Bobofrut 300 ml rozcieńczany 1/2 z wodą starcza na 2 dni.W nocy cucuś.

Ale nocka do bani.Postanowiłam że nie będę brała Julka do nas i takim to sposobem wstawałam co godzinę i usypiałam po20min.O 3 w nocy poddałam się i w końcu wylądował u nas. Tak wygląda moja systematyczność:-(

moja niunia ostatnio załapała mamamam i w kolko krzyczy a najbardziej jak cos chce albo w nocy nie wiem skąd to załapał

reklama
Do góry