reklama
Moja Blania dostala dzis na obiadek , zmieniaczka, marcheweczke, pietruszke, dodalam male zoltko i buraczki ugotowane kupilam i zmiksowalam wszystko z ziolkami i oliwa z oliwek + kaszka kukurydziana (2 lyzeczki) i musze powiedziec ze na poczatku szlo nam dobrze , zjadla 3/4 sloiczka wiecej nie chciala bo wolala si wspinac po lezaczku oszalec mozna z tymi jej wyglupami
Marta1981
Rodzyneczka
Ale Blania ma spust;-).Julek dzisiaj zasmakował się w kisielku malinowo-żurawiniowym.
julkowa
Agentka 002 :-)
a mozna juz kisiel? czy to jakiś specjalny dla niemowlaków o którym nie wiem?Ale Blania ma spust;-).Julek dzisiaj zasmakował się w kisielku malinowo-żurawiniowym.
Marta1981
Rodzyneczka
nie,zwykły,tylko malinowego miałam pół paczki i zmieszałam.A w schemacie żywienia piszą o kisielu mlecznym zżółtkiem,fuuuuuj...
julkowa
Agentka 002 :-)
to musi być ochydasama bym nie zjadła a co dopiero dziecku dać,choc z drugiej strony te nasze dzieci mają zupełnie inne smaki niż mynie,zwykły,tylko malinowego miałam pół paczki i zmieszałam.A w schemacie żywienia piszą o kisielu mlecznym zżółtkiem,fuuuuuj...
ja tez dzischce zrobic malej kisielek , ale nie mam zadnych owowcow ....hmmm mozna z bananenm? jak sie robi taki kisielek? woda maka ...??i co jeszcze ?
I
iiwka
Gość
a mozna juz kisiel? czy to jakiś specjalny dla niemowlaków o którym nie wiem?
Można,przynajmniej ja też daję... Kupowałam ostatnio w tesco kisiel specjalnie dla dziecki o nazwie FISIEL... Nawet taki o...
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Mąka ziemniaczana,troszkę cukru albo sok owocowy np.malinowyja tez dzischce zrobic malej kisielek , ale nie mam zadnych owowcow ....hmmm mozna z bananenm? jak sie robi taki kisielek? woda maka ...??i co jeszcze ?