reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Gratuluje wyszystkich zabkow.:-)

Emi sliczny 6-zebny usmiech.:tak::-D

A ja wczoraj zauwazylam, ze Grzes ma 3 zabek -prawa gorna dwojeczka.:-) A ja spodziewalam sie najpierw gornych jedyneczek:confused:

Julek z nami też je obiadek ale tylko ziemniaczki.
Wczoraj jadł zupkę z buraczkiem i żółtkiem jeszcze się w niej nie zasmakował.

Gratulujemy kolejnych perełek.U nas pustki tylko ślina leje się ciurkiem po brodzie.
A czy któryś z zębatych bąbelków już je wykorzystuje?:-D:-D:-Dmam na myśli inne cele niż jedzonko.

Tak czytam wpisy i zastanawiam się co już moje dziecko jadło...
No więc:
kaszki,jabłka,herbatniki,biszkopty,chleb,wędlinkę drobiową,parówki drobiowe,mięsko z indyka,ziemniaki,kalafior,koperek(zamroziłam z lecie specjalnie dla Kacpra),marchewki,troszkę piernika no i soki,herbatki i podstawa-MLEKO...
Rany ile tego się nazbierało...;-);-)

reklama
I w końcu są u Nas jeszcze nie widoczne ale czuć pod palcem i słychać pod łyżeczka.:-):-):-)Wyszły dwa naraz dolne jedyneczki.:happy2::happy2::happy2:ALE TO SUPER UCZUCIE doczekać się tego wydarzenia.

Do góry