reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Gratuluje pierwszych zabkow!

U nas sa dwa, jeden wyszedl 2dni przed swietami a drugi zaraz po.
Bylo spokojnie, bez placzu, bez goraczki, troszke marudny jak czasem gdy miewa gorszy dzien-zobaczymy jak bedzie z reszta.

Widze ze Wasze dzieciatka juz duzo jedza:-)

Ja karmie piersia, Victor przedwczoraj skonczyl 6miesiecy i dostal pierwszy raz swiezego banana i musze przyznac ze bardzo mu smakowal.
Nic wczesniej nie podawalam, ze wzgledu na porady pediatrow.
Zastanawiam sie co powinnam mu dalej podawac:confused:
Jesli mozecie podpowiedziec; w nocy karmie piersia co 2h i szczerze troche juz nie wytrzymuje bo co to za sen, marzy mi sie przespanie calej nocki, co proponujecie podawac, zeby przesypial cala noc?
Mleko-kaszke-a moze jeszcze cos innego...?

Cześć dziewczyny a u nas naprawnie róznie ale najczęsciej budzi się 3 razy w nocy. Bylismy na weselu i po powrocie o 4 nad ranem musiałam odciagnać mleko bo miałam bardzo obolałe piersi i wiecie sciągłam całą butlę ale moje mleko było przezroczyste. Wydaje mi się że on w nocy jest naprawde głodny jeżli tak wyglada w nocy moje mleko, bo nad ranem to budzi się co 1,5 godziny. Co o tym myslicie?

Niusia23 u mnie wprowadzenie kaszki przed snem niewiele pomogło:-(Grześ budzi się w nocy na karmieni tez dość często.
Dostał na obiadek krem ze szpinaka i ziemniaków Hippa i mu nie smakował:szok:A wcześniej jadł z Bobovity i był zadowolony:-)Może firma mu nie odpowiada:confused:

przezroczyste hmm ja jak jeszcze ściągałam to na początku leciało przezroczyste a potem już normalne białe. Najpużniej ściągałam o1 w nocy i też było białe, więc nie wiem o co chodzi.

Ja daję Karolince przed snem zupkę doprawiam cycusiem a ona i tak budzi się na jedzenie co jakieś 2 godziny. Też marzę o przespanej nocy. Może za pół roku....

reklama
Do góry