reklama
Zanet na opakowaniu jest napisane, ze od 10 miesiaca, bo tak jest wedlug starego schematu zywieniowego. Jezeli juz wprowadzilas do diety malej gluten i nie bylo zadnych reakcji, to mozesz sprobowac podac te herbatniczki.Kurcze dzisiaj byłam w sklepie i tylko po 10 miesiącu widziałam z bobowity i jakieś jeszcze też po 10 z hipp żadnych nie było, będe szukać po sklepach
Marta1981
Rodzyneczka
Mamy cofkę z dietą do kaszki na mleku,cyca i zupek po pobycie w szpitalu z jelitówką.2 tyg diety
Marta1981
Rodzyneczka
Już lepiej,ale było okropnie.W czwartek wieczorem wymioty szt 3,dobrze że pogotowie mam pod nosem.W szpitalu ok 3 rano zaczęła się biegunka a w południe gorączka.Mały leżał pod kroplówkami(nawadniająca i Biseptol),ciągnął tylko cyca i był ciągle głodny(o dwudaniowym obiedzie,deserku i soczku nie było mowy),więc jak ma być dziecko niemarudne.Póżniej robiłam mu kleik na wodzie a wieczorem kaszke ryżowo-jabłkową delikatnie posłodzoną.W sobotę rano dostał 100ml zupki(zagęściłam kleikiem)to aż się trząsł z radości.Mleko dawałam 1 miarkę na 120 wody żeby powoli przyzwyczaić żołądeczek.Teraz daję 2-2,5 na 120-150 wody.Wieczorem zjadł 180 zupy.Wczoraj i dzisiaj zupa mu nie szła.Teraz wypił 120 kasszy i śpi.
Dziewczyny ja nie nadążam za tymi ząbkami Igorka, Dzisiaj przez przypadek zauwazylam górną dwójkę i druga tez chyba lada moment się wyznie. Teraz jest 5 ząbków a za chwile będzie 6. Mam nadzieje ze nie jest to cos złego ze tak szybko mu te ząbki wychodzą? wiecie cos na ten temat?
pozdrawiam
pozdrawiam
katrinm5
Fan(ka)
Ale ząbki szybko rosna jeden za drugim:-)Gratulacje Igorek będzie miał czym naprawdę gryzć:-):-)Dziewczyny ja nie nadążam za tymi ząbkami Igorka, Dzisiaj przez przypadek zauwazylam górną dwójkę i druga tez chyba lada moment się wyznie. Teraz jest 5 ząbków a za chwile będzie 6. Mam nadzieje ze nie jest to cos złego ze tak szybko mu te ząbki wychodzą? wiecie cos na ten temat?
pozdrawiam
U Grzesia nie ma jeszcze ząbkow
reklama