reklama
My codziennie wieczorem po kąpieli czyścimy ząbeczka i lekko jezdzimy po całych dziasełkach tzn.o ile mi Amelka daje bo jak zobaczy szczoteczke to wyrywa się do niej az sie cała trzesiesie...uwielbia ją ale traktuje ją jako gryzaczek.
Ja nie słyszałam o tych kropelkach...ale zapytam jak bedziemy u lekarza,pewnie zrobia wielke oczy.....co mnie juz tu nie dziwi
Ja nie słyszałam o tych kropelkach...ale zapytam jak bedziemy u lekarza,pewnie zrobia wielke oczy.....co mnie juz tu nie dziwi
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
Hehe, dolaczamy do dzieci ktore lubia kable
Moj dzis zrobil 2 raczki Ja swojego motywuje do raczkowania pilotem telewizyjnym, jak go widzi, to odrazu wielki usmiech, duze oczy i maszeruje:-)
Moj dzis zrobil 2 raczki Ja swojego motywuje do raczkowania pilotem telewizyjnym, jak go widzi, to odrazu wielki usmiech, duze oczy i maszeruje:-)
Marta1981
Rodzyneczka
I my też,kabel USB od drukarki
Marta1981
Rodzyneczka
U nas teraz leci kaszka ryżowa z owocami leśnymi Bobovity a wczoraj była zupka z żółteczkiem,ale smakowała
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
Ja tak jak grazibus, do 6 miesiaca dawalam tylko piers.
Teraz daje w ciagu dnia piers, na obiad sloiczek 125ml, na kolacje 125ml kaszki na wodzie plus piers. W ciagu dnia popija soczki. Oczywiscie dostaje do polizania nowe smaki.
Patrzac na Wasze posty, to chyba za malo mu daje widze ze u Was jakies deserki, serki..itp.
Moze powinnam dawacc mu wiecej?
Teraz daje w ciagu dnia piers, na obiad sloiczek 125ml, na kolacje 125ml kaszki na wodzie plus piers. W ciagu dnia popija soczki. Oczywiscie dostaje do polizania nowe smaki.
Patrzac na Wasze posty, to chyba za malo mu daje widze ze u Was jakies deserki, serki..itp.
Moze powinnam dawacc mu wiecej?
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
Dodam ze wazy dobrze, bo 10kg. I lubi wszystko, bo co dam nowy smak to chetnie je.
laurek1
Zaciekawiona BB
zymafluor - preparat do stosowania w profilaktyce prochnicy u dzieci od 6. miesiaca zycia do 13-14 roku. Tak jest napisane na opakowaniu, niestety wyrzuciam pudelko razem z ulotka, wiec nie mam jak Wam cos wiecej napisac. Lenka dostaje to od momentu, kiedy skonczyla 6. miesiac, 2 kropeli ( chyba, bo maz daje :-), musialabym popatrzec do ksiazeczki zdrowia, ile dokladnie ), z tego co pamietam, krople nie byly drogie.
reklama
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
My tez mamy szczoteczke, nawet dwie taka nakladana na palec doroslego i taka normalna, musze jeszcze tylko kupic paste.
O zymofluorze slyszalam, koleaznka mowila ze jest dobry, polecany wlsnie przez pediatrow.
O zymofluorze slyszalam, koleaznka mowila ze jest dobry, polecany wlsnie przez pediatrow.