reklama
Silka
Szczęśliwa Mamusia Alanka
Witaj Izis :-) Mój synek na ostatniej wizycie w 21tc ważył 367g A Twoja córcia w którym tc tyle ważyła ?? Dużą masz córeczkę :-) albo ciążę starszą niż myślisz Nic Ci lekarz nie mówił ?? Pozdrawiam:-) Aaaa.... No i gratuluję córeczki !!!!!!!
Hana31 dziękujemy To prawda, że to wszystko jest niesamowite... Taki maluszek w brzuszku sobie żyje, rośnie, rusza się i jest Tylko mój O... Właśnie się chyba obudził A Tobie chciałam powiedzieć, że masz prześliczne dzieci !! A Mati jest cudny Oglądałam zdjęcia Buźki !!!
Hana31 dziękujemy To prawda, że to wszystko jest niesamowite... Taki maluszek w brzuszku sobie żyje, rośnie, rusza się i jest Tylko mój O... Właśnie się chyba obudził A Tobie chciałam powiedzieć, że masz prześliczne dzieci !! A Mati jest cudny Oglądałam zdjęcia Buźki !!!
dzięki silka...
tak jeszcze troszkę z moich przymyśleń... bo jakoś dziś tak mam................ u mnie niby już wszystkie dzieci w domu... zaznałam chodzenia w ciąży, długiego oczekiwania, tęsknoty i niecierpliwości... zmęczenia również... samo macierzyństwo też wymaga wiele poświęcenia i oddania.... i tak czasami żal mi,że już tego nie doświadczę... kobieta oczekująca - to jest coś pięknego nawet powiedziałbym nieziemskiego... powinna mieć taką aureolę bo jest w tym stanie wyjątkowa...
dlatego lubie tutaj do Was zaglądać... jeszcze rok temu ja tak miałam
lecę .... bo mój cud sie już obudził
tak jeszcze troszkę z moich przymyśleń... bo jakoś dziś tak mam................ u mnie niby już wszystkie dzieci w domu... zaznałam chodzenia w ciąży, długiego oczekiwania, tęsknoty i niecierpliwości... zmęczenia również... samo macierzyństwo też wymaga wiele poświęcenia i oddania.... i tak czasami żal mi,że już tego nie doświadczę... kobieta oczekująca - to jest coś pięknego nawet powiedziałbym nieziemskiego... powinna mieć taką aureolę bo jest w tym stanie wyjątkowa...
dlatego lubie tutaj do Was zaglądać... jeszcze rok temu ja tak miałam
lecę .... bo mój cud sie już obudził
Silka
Izis, no to będziesz miała dużą córcię :-);-) Ale to chyba dobrze A jaka jest długa ?? Bo moja ginka chyba zapomniała zrobić tego pomiaru... Wszystkie inne mam, oprócz długości...
Hana31, to prawda Bycie w ciąży, to piękne uczucie, piękny stan... Ja wiem, że jeszcze tego doświadczę Co najmniej raz ;-) Ale też się zastanawiam jak to będzie, kiedy Alanka już nie będzie w brzuszku, chociaż się już nie mogę Go doczekać... No cóż.... Za dwa latka trzeba będzie siostrzyczkę dorabiać Buziaczki dla Ciebie i Twoich Cudeniek !!!
Hana31, to prawda Bycie w ciąży, to piękne uczucie, piękny stan... Ja wiem, że jeszcze tego doświadczę Co najmniej raz ;-) Ale też się zastanawiam jak to będzie, kiedy Alanka już nie będzie w brzuszku, chociaż się już nie mogę Go doczekać... No cóż.... Za dwa latka trzeba będzie siostrzyczkę dorabiać Buziaczki dla Ciebie i Twoich Cudeniek !!!
Silka
masiek :-) opieprzyć ;-) My mamy 1 z pierwszego usg potwierdzającego ciążę, potem 5 z usg z 13tc i teraz chyba 6 czy 7 z 21 tc No i filmik z usg :-) Już założyliśmy album Alankowi Cieszę się, że Alanek się podoba Buziaczki !!!
masiek
Mamy kwietniowe'08
Nas kolejne usg czeka koło 24, 25tygodnia, to moje ostatnie usg nie było planowane, ale tak ładnie poprosiłam gina, że nie potrafił odmówić:-)
Silko jak robisz skany zdjęć, że wychodzą ci tak ładnie, bo my mamy świecący papier i nie wszystkie wychodzą czytelne.... A u ciebie tak ładnie widać Alena
Normalnie napatrzeć się nie mogę, że to taki duży już chlopak:-)
Silko jak robisz skany zdjęć, że wychodzą ci tak ładnie, bo my mamy świecący papier i nie wszystkie wychodzą czytelne.... A u ciebie tak ładnie widać Alena
Normalnie napatrzeć się nie mogę, że to taki duży już chlopak:-)
reklama
Silka
masiek, ja robię zdjęcia aparatem cyfrowym i zgrywam do komputera. Wychodzą ładnie, bo zdjęcia z usg są bardzo dobrej jakości Ale papier też jest świecący Moja ginka ma świetny sprzęt, z czego jestem strasznie zadowolona :-) Mamy skaner od jakiegoś tygodnia, ale jeszcze się z nim nie oswoiłam, ale jak tylko nauczę się obsługiwać, to pewnie będę zdjęcia skanować :-) A Twoje zdjęcia są w dobrej jakości ?? A może skaner jakiś nie taki... ??