reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Maluszki ( USG )

Silka gratuluje wymarzonego synka;-)
mam pytanie do dziewczyn które miały obecnie usg
ile ważą wasze maluszki?
bo moja prawdopodobnie córcia 410 gram

reklama
SILKUŚ - GRATULUJĘ WYMARZONEGO SYNECZKA... FOTKI ROBIĄ WRAZENIE:-D
W OGÓLE NIESOMOWITE JEST TO,ZE DZIEJE SIĘ W WAS ŻYCIE... NOWE, JEDYNE, NIEPOWTARZALNE...
TRZYMAJCIE SIĘ DZIEWCZYNKI

Witaj Izis :-) Mój synek na ostatniej wizycie w 21tc ważył 367g :tak: A Twoja córcia w którym tc tyle ważyła ?? Dużą masz córeczkę :-) albo ciążę starszą niż myślisz :confused:Nic Ci lekarz nie mówił ?? Pozdrawiam:-) Aaaa.... No i gratuluję córeczki !!!!!!!

Hana31 dziękujemy :happy: To prawda, że to wszystko jest niesamowite... Taki maluszek w brzuszku sobie żyje, rośnie, rusza się i jest Tylko mój :-D:happy: O... Właśnie się chyba obudził :-D A Tobie chciałam powiedzieć, że masz prześliczne dzieci !! A Mati jest cudny:tak: Oglądałam zdjęcia :tak: Buźki !!!

dzięki silka... :tak:
tak jeszcze troszkę z moich przymyśleń... bo jakoś dziś tak mam................ u mnie niby już wszystkie dzieci w domu:-D... zaznałam chodzenia w ciąży, długiego oczekiwania, tęsknoty i niecierpliwości... zmęczenia również... samo macierzyństwo też wymaga wiele poświęcenia i oddania.... i tak czasami żal mi,że już tego nie doświadczę... kobieta oczekująca - to jest coś pięknego nawet powiedziałbym nieziemskiego... powinna mieć taką aureolę bo jest w tym stanie wyjątkowa...
dlatego lubie tutaj do Was zaglądać... jeszcze rok temu ja tak miałam:tak:
lecę .... bo mój cud sie już obudził:laugh2:

Izis, no to będziesz miała dużą córcię :-);-):happy: Ale to chyba dobrze :tak: A jaka jest długa ?? Bo moja ginka chyba zapomniała zrobić tego pomiaru... Wszystkie inne mam, oprócz długości...

Hana31, to prawda :tak: Bycie w ciąży, to piękne uczucie, piękny stan... Ja wiem, że jeszcze tego doświadczę :tak: Co najmniej raz ;-) Ale też się zastanawiam jak to będzie, kiedy Alanka już nie będzie w brzuszku, chociaż się już nie mogę Go doczekać... No cóż.... Za dwa latka trzeba będzie siostrzyczkę dorabiać :-D:rofl2::-D:rofl2: Buziaczki dla Ciebie i Twoich Cudeniek !!!

Silka miło było poznać Alanka:tak: śliczny chłopaczek.
I jak dużo zdjęć na raz, my nie mamy tylu w ogóle raptem 4:-( muszę opieprzyć mojego gina:-D

masiek :-) opieprzyć ;-):-D My mamy 1 z pierwszego usg potwierdzającego ciążę, potem 5 z usg z 13tc i teraz chyba 6 czy 7 z 21 tc :tak: No i filmik z usg :-) Już założyliśmy album Alankowi :-D Cieszę się, że Alanek się podoba :happy: Buziaczki !!!

Nas kolejne usg czeka koło 24, 25tygodnia, to moje ostatnie usg nie było planowane, ale tak ładnie poprosiłam gina, że nie potrafił odmówić:-)

Silko jak robisz skany zdjęć, że wychodzą ci tak ładnie, bo my mamy świecący papier i nie wszystkie wychodzą czytelne.... A u ciebie tak ładnie widać Alena:tak:
Normalnie napatrzeć się nie mogę, że to taki duży już chlopak:-)

reklama
masiek, ja robię zdjęcia aparatem cyfrowym i zgrywam do komputera. Wychodzą ładnie, bo zdjęcia z usg są bardzo dobrej jakości :tak: Ale papier też jest świecący :tak:Moja ginka ma świetny sprzęt, z czego jestem strasznie zadowolona :-) Mamy skaner od jakiegoś tygodnia, ale jeszcze się z nim nie oswoiłam, ale jak tylko nauczę się obsługiwać, to pewnie będę zdjęcia skanować :-) A Twoje zdjęcia są w dobrej jakości ?? A może skaner jakiś nie taki...:confused2: ??

Do góry