reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Maluszki ( USG )

Silka gratuluje wymarzonego synka;-)
mam pytanie do dziewczyn które miały obecnie usg
ile ważą wasze maluszki?
bo moja prawdopodobnie córcia 410 gram

reklama
SILKUŚ - GRATULUJĘ WYMARZONEGO SYNECZKA... FOTKI ROBIĄ WRAZENIE:-D
W OGÓLE NIESOMOWITE JEST TO,ZE DZIEJE SIĘ W WAS ŻYCIE... NOWE, JEDYNE, NIEPOWTARZALNE...
TRZYMAJCIE SIĘ DZIEWCZYNKI

Witaj Izis :-) Mój synek na ostatniej wizycie w 21tc ważył 367g :tak: A Twoja córcia w którym tc tyle ważyła ?? Dużą masz córeczkę :-) albo ciążę starszą niż myślisz :confused:Nic Ci lekarz nie mówił ?? Pozdrawiam:-) Aaaa.... No i gratuluję córeczki !!!!!!!

Hana31 dziękujemy :happy: To prawda, że to wszystko jest niesamowite... Taki maluszek w brzuszku sobie żyje, rośnie, rusza się i jest Tylko mój :-D:happy: O... Właśnie się chyba obudził :-D A Tobie chciałam powiedzieć, że masz prześliczne dzieci !! A Mati jest cudny:tak: Oglądałam zdjęcia :tak: Buźki !!!

dzięki silka... :tak:
tak jeszcze troszkę z moich przymyśleń... bo jakoś dziś tak mam................ u mnie niby już wszystkie dzieci w domu:-D... zaznałam chodzenia w ciąży, długiego oczekiwania, tęsknoty i niecierpliwości... zmęczenia również... samo macierzyństwo też wymaga wiele poświęcenia i oddania.... i tak czasami żal mi,że już tego nie doświadczę... kobieta oczekująca - to jest coś pięknego nawet powiedziałbym nieziemskiego... powinna mieć taką aureolę bo jest w tym stanie wyjątkowa...
dlatego lubie tutaj do Was zaglądać... jeszcze rok temu ja tak miałam:tak:
lecę .... bo mój cud sie już obudził:laugh2:

Izis, no to będziesz miała dużą córcię :-);-):happy: Ale to chyba dobrze :tak: A jaka jest długa ?? Bo moja ginka chyba zapomniała zrobić tego pomiaru... Wszystkie inne mam, oprócz długości...

Hana31, to prawda :tak: Bycie w ciąży, to piękne uczucie, piękny stan... Ja wiem, że jeszcze tego doświadczę :tak: Co najmniej raz ;-) Ale też się zastanawiam jak to będzie, kiedy Alanka już nie będzie w brzuszku, chociaż się już nie mogę Go doczekać... No cóż.... Za dwa latka trzeba będzie siostrzyczkę dorabiać :-D:rofl2::-D:rofl2: Buziaczki dla Ciebie i Twoich Cudeniek !!!

Silka miło było poznać Alanka:tak: śliczny chłopaczek.
I jak dużo zdjęć na raz, my nie mamy tylu w ogóle raptem 4:-( muszę opieprzyć mojego gina:-D

masiek :-) opieprzyć ;-):-D My mamy 1 z pierwszego usg potwierdzającego ciążę, potem 5 z usg z 13tc i teraz chyba 6 czy 7 z 21 tc :tak: No i filmik z usg :-) Już założyliśmy album Alankowi :-D Cieszę się, że Alanek się podoba :happy: Buziaczki !!!

Nas kolejne usg czeka koło 24, 25tygodnia, to moje ostatnie usg nie było planowane, ale tak ładnie poprosiłam gina, że nie potrafił odmówić:-)

Silko jak robisz skany zdjęć, że wychodzą ci tak ładnie, bo my mamy świecący papier i nie wszystkie wychodzą czytelne.... A u ciebie tak ładnie widać Alena:tak:
Normalnie napatrzeć się nie mogę, że to taki duży już chlopak:-)

reklama
masiek, ja robię zdjęcia aparatem cyfrowym i zgrywam do komputera. Wychodzą ładnie, bo zdjęcia z usg są bardzo dobrej jakości :tak: Ale papier też jest świecący :tak:Moja ginka ma świetny sprzęt, z czego jestem strasznie zadowolona :-) Mamy skaner od jakiegoś tygodnia, ale jeszcze się z nim nie oswoiłam, ale jak tylko nauczę się obsługiwać, to pewnie będę zdjęcia skanować :-) A Twoje zdjęcia są w dobrej jakości ?? A może skaner jakiś nie taki...:confused2: ??

Do góry