Naprawde śliczne ja mam tylko jedno zdjecie z 9 tygodnia przy drugim spotkaniu zabrakło papieru czy czegos tam wiec niesety nie małam co liczyc na cos...a teraz ide jutro wiec łodze sie ze jednak bede miala co do albumu włożyć a Wasze maluszki to takie już widać prawdziwe skarby takie już kształtne... duzie jak nie wiem oby własnie zdrowo nam sie chowały macie racje!!!!
reklama
masiek
Mamy kwietniowe'08
ie siostra zeskanowała mi wreszcie nasze pierwsze zdjęcie
to był 7tydzień więc tylko było widać bąbelek,
z ostatniego usg nie dostałam zdjęcia bo się nie chciało wydrukować a tak bym pewnie siedziała i analizowała gdzie gin wypatrzył, że to chłopak
wklejam pierwsze zdjęcie mojego Leonka wtedy zwanego bąblem;-)
to był 7tydzień więc tylko było widać bąbelek,
z ostatniego usg nie dostałam zdjęcia bo się nie chciało wydrukować a tak bym pewnie siedziała i analizowała gdzie gin wypatrzył, że to chłopak
wklejam pierwsze zdjęcie mojego Leonka wtedy zwanego bąblem;-)
ania_bp
Mamy kwietniowe'08
dziewczynki piękne te wasze Dzieciaczki:-)
ja niestety nie mam zdjęcia z usg:-(,ale mam nadzieje ze końcem listopada na kolejnym usg, uda nam się dostać.Wtedy wkleje i wam pokaże:-)
ja niestety nie mam zdjęcia z usg:-(,ale mam nadzieje ze końcem listopada na kolejnym usg, uda nam się dostać.Wtedy wkleje i wam pokaże:-)
Silka
Szczęśliwa Mamusia Alanka
Przedstawiam Wam Dziewczynki Naszego Synka Alanka :-)
Pierwsze to profil Alanka, drugie to buźka w 3D, trzecie to siusiaczek i jajeczka Prawda, że śliczny :-)??
Pierwsze to profil Alanka, drugie to buźka w 3D, trzecie to siusiaczek i jajeczka Prawda, że śliczny :-)??
Silka
Jeszcze dwa...
Buźka i stópka :-)
Buźka i stópka :-)
ania_bp
Mamy kwietniowe'08
Silka ale ślicznego macie synusia:-)
jeszcze raz gratuluje
jeszcze raz gratuluje
Silka
Kachurku, jedno zdjęcie jest z 3D :-) Buziaczka. Dziękujemy za gratugratulacje :-)
reklama
A
ada04
Gość
SILA ŚLICZNY TEN TWÓJ SYNEK TAKI FAJNY DZDZIOLEK.....