reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Maluszki ( USG )

reklama
Śliczne dzieciaczki..... ja niesety nie mam zdjęcia zadnego aktualnego bo jak byłamna normalnym usg to mi babka zapomniała zrobic...a prosiłam ja dwa razy a jak byłam na 3d to mam z tego tylko filmik niesety a nie umiem z niego zdjecia trzasnąć...tazke moze dopiero 14 lutego uda mi sie je otrzymać wtedu koniecznie wkleje i sę pochwale :)

Ja liczę, że po jutrzejszym usg bede mogła w tym dziale coś umieścić :-), mam nagranie z 19.12. ale moja dzidzia lulała chyba i nie dała się dobrze obejrzeć.

Taak jak obiecałam: oto moja mała ziewająca, chyba lekko znudzona albo śpiąca gwiazdeczka (miała prawo bo to już 21.00 godzina była) :-) podczas ostatniego usg w 25tc :tak:

Załączniki

• do forum.jpg
    do forum.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 64
A tutaj ujęcie z 4D, zasłoniła się rączkami , oj chyba wstydliwa będzie i jeszcze wytknęła nam język hehee :-)

Załączniki

• do  forum 4d.jpg
    do forum 4d.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 84
bratka fajna niunia podobna do mojego MAKSA zreszta wszytkie sa podobne ................. kurde chyba to podejrzane musze starego popytac co robil w lipcu:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry