reklama
Pati a u was tez sa takie usztywniane tornistry w modzie? Tutaj wszyscy smigaja z takimi usztywnianymi na plecach... niby wymog jest taki ale mysle, ze to raczej kwestia przyzwyczjenia. Taki skorzany obity krowia skora (wersja lux i disagne;-)) kosztuje kolo 500 chf, kolorowy polowe mniej.... choc nadal wiele za wiele jak za to co to przedstawia. No i chyba lekko mija sie z celem bo to najbardziej poniewierany element uczniowskiego ekwipunku ( o il dobrze pamietam z dziecinstwa:-))
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kurcze wy tu już o plecakiach a ja po dzisiejszym zebraniu rodziców mam taki metlik a głowie ze szok już sama nie wiem co robić czy posylac do szkoły czy nie ?! Fredzia u nas w szkołach w tym roku unikają tworzenia klas stricte zerowkowych takich na 5 bezpłatnych godzin czyli masz albo w przedszkolu w starszakach albo pierwasza klasa
u mnie jak dobrze pamietam bo kupowalam te teczke jak Dusia poszla do przedszkola..miala ja juz w zerowce i te sama teraz... to niespelna £10 ooo u mnie dochodzi koszt mundurku - rajstopy- szare, czarne badz zielone,biale skarpetki, biala koszulka, sweter z logo, spodniczka, badz spodnie - szare, czarne zielone, -buty- powinny byc ciemne. i stroj na wf - trampki, krotkie spodenki, dresy,
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas jest rekrutacja elektroniczna do końca marca trzeba się zdeklarowac
mojeszczescia
Fanka BB :)
my mamy dobrze z tymi ubrankami do szkoły dzieci jednakowo ubrane kupisz raz i maja dokupujesz tak jak ja koszulki białe i spodnie ale to niedrogie sa , a ciuchy co kupuje mu do chodzenia to nie ma kiedy nosic mnóstwo mi zostaje z metkami nie chodzone bo nie ma kiedy ubrac
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha nie wiem czy wymog ale tu najbardziej popularne sa te plecaki ---> Scout Schulranzen Mega 5tlg. Set - Orca 4900-068 Wlasnie sa takie uszywniane...ale mysle ze to dobrze... tylko ta cena...yhy yhy no ale widze 5 czesci i wypasiony pirnik wiec okay
reklama
Podziel się: