reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

tu tania "wyprawka" do szkoly...bo maja taka teczke- tam dostaja na kartkach zadania domowe, ksiazki, dzienniczek ucznia. + ewentualnie lunch bag gdy dziecko prowiantuja rodzice.

reklama
Pati a u was tez sa takie usztywniane tornistry w modzie? Tutaj wszyscy smigaja z takimi usztywnianymi na plecach... niby wymog jest taki ale mysle, ze to raczej kwestia przyzwyczjenia. Taki skorzany obity krowia skora (wersja lux i disagne;-)) kosztuje kolo 500 chf, kolorowy polowe mniej.... choc nadal wiele za wiele jak za to co to przedstawia. No i chyba lekko mija sie z celem bo to najbardziej poniewierany element uczniowskiego ekwipunku ( o il dobrze pamietam z dziecinstwa:-))

Kurcze wy tu już o plecakiach a ja po dzisiejszym zebraniu rodziców mam taki metlik a głowie ze szok już sama nie wiem co robić czy posylac do szkoły czy nie ?! Fredzia u nas w szkołach w tym roku unikają tworzenia klas stricte zerowkowych takich na 5 bezpłatnych godzin czyli masz albo w przedszkolu w starszakach albo pierwasza klasa

Sylka mnie od zakupu plcaka i wyprawki dzieli jeszcez ponad rok.
A swoja droga macie jakis termin do ktorego musicie zdecydowac czy szkola czy zerowka?

u mnie jak dobrze pamietam bo kupowalam te teczke jak Dusia poszla do przedszkola..miala ja juz w zerowce i te sama teraz... to niespelna £10:-D ooo u mnie dochodzi koszt mundurku - rajstopy- szare, czarne badz zielone,biale skarpetki, biala koszulka, sweter z logo, spodniczka, badz spodnie - szare, czarne zielone, -buty- powinny byc ciemne. i stroj na wf - trampki, krotkie spodenki, dresy,

my mamy dobrze z tymi ubrankami do szkoły dzieci jednakowo ubrane kupisz raz i maja dokupujesz tak jak ja koszulki białe i spodnie ale to niedrogie sa , a ciuchy co kupuje mu do chodzenia to nie ma kiedy nosic mnóstwo mi zostaje z metkami nie chodzone bo nie ma kiedy ubrac

reklama
Do góry