reklama
Izunia, zdróweczka
Karolku, niech te 5 szybko wyjdą i już Cię nie meczą (przypomnialo mi się - po Ibufenie Miki dostał uczulenie)
Noemi paluszek szybko sie zagoi (faktycznie rywanol jest bardzo dobry - w szpitalu non stop w użyciu jak cokolwiek chcą odkazić i zaleczyć (np. ranki po wenflonie:-()
Karolku, niech te 5 szybko wyjdą i już Cię nie meczą (przypomnialo mi się - po Ibufenie Miki dostał uczulenie)
Noemi paluszek szybko sie zagoi (faktycznie rywanol jest bardzo dobry - w szpitalu non stop w użyciu jak cokolwiek chcą odkazić i zaleczyć (np. ranki po wenflonie:-()
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ale się porobiło zdrówka wszystkim zyczę:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Paluszek po nocy oki...Mysle ze wystarczy skoczyc tylko do apteki po jakis specyfik...Adam zaraz bedzie z mloda jechal...pokaze palucha i pani powie nam czy lepiej isc do lekarza czy wystarczy czyms posmarowac...
Co do tego rywanolu to kupie sobie jak bede w polce..zawsze moze sie przydac:-)
Co do tego rywanolu to kupie sobie jak bede w polce..zawsze moze sie przydac:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Co do paluszka to byl Adam w aptece...pani nie kazala panikowac,dala masc,gdyby rosl czy cos tam mocno sie babralo wtedy isc...Ogolnie paznokiec tzn.3/4 paznokcia jest podniesione wiec pewnie pazurek zejdzie calkowicie...Nakladam plasterki zeby jej sie tam nie podnosilo bardziej ale ten diabelec maly ciagle je sciaga :-) Musze isc kupic wiekszy zapas bo juz mi sie koncza
reklama
Podziel się: