reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

oj oj Pati jutro do lekarza marsz!..Ucałuj ode mnie swoje Ślicznosci!

Izus zdrówka!

Karolku..bedziesz niedługa miał zeby z "głowy"..u Klaudii staneło na 12..:dry:

reklama
Pati i jak palec Noemi palec po nocy? Rownie spuchniety?

Iza zdrowka a tobie Karol mniej bolesnego zbkowania!

kochane szkraby trzymajcie się. Noemi paluszek do wesela na pewno się zagoi:) Izuniu zdrówka! Karolku trzymaj się, dzielny z Ciebie chłop:)

Izunia, zdróweczka
Karolku, niech te 5 szybko wyjdą i już Cię nie meczą (przypomnialo mi się - po Ibufenie Miki dostał uczulenie)
Noemi paluszek szybko sie zagoi (faktycznie rywanol jest bardzo dobry - w szpitalu non stop w użyciu jak cokolwiek chcą odkazić i zaleczyć (np. ranki po wenflonie:-()

Paluszek po nocy oki...Mysle ze wystarczy skoczyc tylko do apteki po jakis specyfik...Adam zaraz bedzie z mloda jechal...pokaze palucha i pani powie nam czy lepiej isc do lekarza czy wystarczy czyms posmarowac...

Co do tego rywanolu to kupie sobie jak bede w polce..zawsze moze sie przydac:-)

Co do paluszka to byl Adam w aptece...pani nie kazala panikowac,dala masc,gdyby rosl czy cos tam mocno sie babralo wtedy isc...Ogolnie paznokiec tzn.3/4 paznokcia jest podniesione wiec pewnie pazurek zejdzie calkowicie...Nakladam plasterki zeby jej sie tam nie podnosilo bardziej ale ten diabelec maly ciagle je sciaga :-) Musze isc kupic wiekszy zapas bo juz mi sie koncza

reklama
Do góry