reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Karolku, zdrowiej szybciutko!!!

A co do cycusiów- Martusia ostatnio zawzięcie zagląda mi w dekolt i gmera w biustonoszu, choć już dawno nie karmię :-) jakoś we wrześniu Martuś sama się odstawiła. Ale ostatnio jak razem sie kąpałyśmy, to zaczęła się bawić sutkiem i jak nacisnęła to coś tam wypłynęło :eek: no ale co tu się dziwić, Sumka o 5 latach pisała :tak:

reklama
a ja mam nadzieje pisząc po tak długim czasie że Karolek już zdrowy , co ?
a jak nie to życzymy zdrówka :tak:

Sumka ja tez po Łukaszu miałam tak długo pokarm :-D
A moja Sandra nawet na cycka nie spojrzy :no:

Rusałka mój mąż mówi, ze Polska to najpięknieszy kraj na ziemi :tak: góry i morze i jeziora piękne zakątki :tak:
A Irlandia mu się nie podoba :szok:
Właśnie wczoraj mi mówił że takiej ściany deszczu jak u nich była w zyciu jeszcze nie widział no i tam cały czas leje:baffled:

Mąż ma racje:-) Kakaw cały czas u nas leje :-(

A ja zauważyłam ostatnio że Zoisa spała by cały dzień jak by mogła . Sama już nie wiem co o tym myśleć , może to zęby , może to przez pogode ..... Martwi mnie to trochę poczekam jeszcze tydzień i pójde z tym do lekarza ,,,,,,

Ja tez myślę że to pogoda...szczerze mówiąc to możemy się trochę podzielić bo mój z kolei jak by mógł to by cały dzień nie spał ;)
Za pozdrowienia dziękujemy, choroba trwałą niecałe 2 dni :) na szczęście- chyba szybka interwencja i "prochy" zadziałały i już w niedziele Karol był jak nowy, za to od wczoraj zęby w natarciu :( znów pobudki z płaczem, ślina po pas, nerwowy i płaczliwy strasznie, zębów myć nie daje, wszystko pogryzione...wszystkie dziąsła kłów podpuchnięte ale żeby coś mocniej na wierzchu było to nie widzę - ciekawe ile to potrwa...

Basia, jak to mówią "jak nie urok, to sraczka..." Współczuję:-(Trzymaj się Lolek!
A Miki pomiędzy Zosieńką a Karolkiem: 2 dni temu spał w dzień 3 godziny non stop + jeszcze jednak 1,5 godzinna drzemka, a dziś i wczoraj tylko raz po 1,5 godziny...

Kasia dzięki, jest troche lepiej ale generlanie marudnie ostatnio...
Dziewczyny macie coś sprawdzonego na komary i inne takie różnosci dla naszych maluchów????

Kasia dzięki, jest troche lepiej ale generlanie marudnie ostatnio...
Dziewczyny macie coś sprawdzonego na komary i inne takie różnosci dla naszych maluchów????

u nas komarów masa, używam offa w kremie i jestem zadowolona, oprócz tego na noc w przedpokoju włączam aparat na komary, wiem że to troche szkodliwe, ale Iza reaguje alergicznie na ukąszenia

reklama
Irmaa a ten aparat to jaki masz? na baterie czy do kontaktu? i czemu niby to szkodliwe?
ja muszę koniecznie coś kupić na ugryzienia na wyjazd bo sama mam alergie - puchne jak balon nawet od głupich koomarów i boję się że Karol może też nie najlepiej reagować na ugryzienia...

Do góry