reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Ania dołączam się do życzeń - dużo zdrówka i wypoczynku.
A ja niestety chora- zapalenie gardła - rożłożyłam sie w sobotę wieczorem - no może nie tak strasznie, bo bez gorączki, ale gardło- ogień i z nosa cieknie...Nie byłam u lekarza bo nie miałam ochoty na pogotowie a poza tym i tak nie daliby mi nic czego sama nie mogę wziąć przy karmieniu (antybiotyki są raczej zbędne)
no i niestety od wczoraj Karolek to samo - dziś byliśmy u lekarza - stwierdził lekkie zapalenie gardła, ale noc była tragiczna!!! Karolek budził się co godzinę z płaczem i nie mogliśmy go uspokoić - to było najgorsze, jeszcze nidy nie czułam się taka bezradna...w dzień jest ok - tzn leci mu z nosa i nie bardzo może ssać ale w brojeniu mu to nie przeszkadza
My mamy zaleconą wit C, jakiś syropek i tabletkę przeciwwirusową bo ten katar podobno wirusowy, jak chcecie to podam dokładnie nazwy i dawki.
no i niestety od wczoraj Karolek to samo - dziś byliśmy u lekarza - stwierdził lekkie zapalenie gardła, ale noc była tragiczna!!! Karolek budził się co godzinę z płaczem i nie mogliśmy go uspokoić - to było najgorsze, jeszcze nidy nie czułam się taka bezradna...w dzień jest ok - tzn leci mu z nosa i nie bardzo może ssać ale w brojeniu mu to nie przeszkadza
My mamy zaleconą wit C, jakiś syropek i tabletkę przeciwwirusową bo ten katar podobno wirusowy, jak chcecie to podam dokładnie nazwy i dawki.
mamusia
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
BASIU jest jeden antybiotyk wziewny co można brać przy karmieniu ja brałam przepisał mi go lekarz właśnie na zapalenie gardła pomogło błyskawicznie tylko on jest chyba tylko na recepte niewiem zapytaj nazywa siuę BIOPAROX później konsultowałam lek z pediatrą też potwierdził że go można brać karmiąc piersią.Pozdrawiam dużo zdrówka WAM życze!!!
reklama
Podziel się: