reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Nic, wysparkiwanie porządne. Nawet nie wiem jakie są specyfiki i czy w ogóle są. Tylko znam sinupret na katar zatokowy:sorry:

Miki jeszcze nie wyzdrowiał:-(Wczoraj m był z nim na kontroli i jeszcze nie jest wszystko ok. We środę znów do kontroli...

Oj Kasia-oby się wreszcie skończyło...

Sylwia ja moim zakraplam sulfarinolem jak się zaczyna robić ropny/bakteryjny - niby te krople niemiały badań na dzieciach i na ulotce że od ilus tam lat, ale nam jjuz kilku lekarzy zaleciło...no i daje na zlecenie lekarza raczej...myslę ze kilka razy nas uratowały od anty bo one generalnie dziaałają bakteriobójczo

No nieee! Zdrówka!
Wczoraj nasz pediatra mówił, że teraz takie dziadostwo w powietrzu, że szok. Prawie co drugi dzień ma dzieciaka z zapalenie płuc albo oskrzeli. I mówił, że tak będzie jeszcze z miesiąc - ten sezon chorobowy

Ja na gęsty katar daje mucofluid, bo rozrzedza. A na nos kropelkę olbasu na piżamę.
Wojtek w środe przed wyjazdem zaczął się rozkładać i zastanawialiśmy się czy jechać w góry. Ale przeszło samo. Wymrażanie na powietrzu zawsze rewelacyjnie działa na moje dzieci. Wszystkie kaszle i katary znikaja.

reklama
Do góry