reklama
OLa w zeszły czwartek wróciła ze szkoły z wysoką gorączką. Gorączkowała 4 doby powyżej 38 stopni, dreszcze, koszmarny ból gardła. W 4 dobie wylądowaliśmy u lekarza na dyżurze. Wymiotowała, nic nie jadła i była koszmarnie blada. Okazało się, że ma początki anginy. Dostała antybiotyk. Ala w tym czasie przestała jeść i nieregularnie gorączkowała. Stan utrzymywał się do czwartku. W czwartek wypędziłam towarzystwo do lekarza. Zapalenie oskrzeli. Cyrk na kółkach. Ola skończyła dzisiaj brać antybiotyk. Niestety ma jeszcze kaszel. Ala czuje się też o wiele lepiej. Bardzo się baliśmy, że się odwodni. Cały tydzień nic nie jadła. Bardzo była rozdrażniona, ciągle płakała. Cieszę się, że ten tydzień już minął. To było 7 dni koszmaru.
Fredka ale jazdę mieliście Dobrze, że już lepiej!
Miki też już wydobrzał. Poszedł do przedszkola w podskokach. Pewnie rozsądniejszym byłoby go jeszcze potrzymać w domu po antybiotyku, ale napradę już nie miałam serca. Mam nadzieję, że nie zrobiłam źle i nie odbije się to na jego zdrowiu
Miki też już wydobrzał. Poszedł do przedszkola w podskokach. Pewnie rozsądniejszym byłoby go jeszcze potrzymać w domu po antybiotyku, ale napradę już nie miałam serca. Mam nadzieję, że nie zrobiłam źle i nie odbije się to na jego zdrowiu
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Wszystkich duzo zdrowka... Fredka u Was widze ,ze zawsze z grubej rury ;-)
Mi Noemi nazeka na bolacy zab... hmm.... trzeba isc skontrolowac...
Mi Noemi nazeka na bolacy zab... hmm.... trzeba isc skontrolowac...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati może sie młodej poprostu juz kiwa ten ząb pamietam jak x tym samym problemem)) poszłam do dentysty i była z tego kupa śmiechu
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Sylwia ale to gdzies z tylu... i mowi ze przy dziasle... ja widze na jednym zebie biala plamke... ale nie wiem bo widze ja od spodu zeba,ona o dziaslach mowi ,ale kto wie
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Obstawiam ze rusza jej się ząb
Podziel się: