reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
U mnie cała trójka jakas zakatarzona, Wojtek pokasłuje a Staś "szczeka" krtaniowo... Ale samopoczucie świetne :-)

OLa w zeszły czwartek wróciła ze szkoły z wysoką gorączką. Gorączkowała 4 doby powyżej 38 stopni, dreszcze, koszmarny ból gardła. W 4 dobie wylądowaliśmy u lekarza na dyżurze. Wymiotowała, nic nie jadła i była koszmarnie blada. Okazało się, że ma początki anginy. Dostała antybiotyk. Ala w tym czasie przestała jeść i nieregularnie gorączkowała. Stan utrzymywał się do czwartku. W czwartek wypędziłam towarzystwo do lekarza. Zapalenie oskrzeli. Cyrk na kółkach. Ola skończyła dzisiaj brać antybiotyk. Niestety ma jeszcze kaszel. Ala czuje się też o wiele lepiej. Bardzo się baliśmy, że się odwodni. Cały tydzień nic nie jadła. Bardzo była rozdrażniona, ciągle płakała. Cieszę się, że ten tydzień już minął. To było 7 dni koszmaru.

Fredka ale jazdę mieliście:szok: Dobrze, że już lepiej!
Miki też już wydobrzał. Poszedł do przedszkola w podskokach. Pewnie rozsądniejszym byłoby go jeszcze potrzymać w domu po antybiotyku, ale napradę już nie miałam serca. Mam nadzieję, że nie zrobiłam źle i nie odbije się to na jego zdrowiu

Wszystkich duzo zdrowka... Fredka u Was widze ,ze zawsze z grubej rury ;-)

Mi Noemi nazeka na bolacy zab... hmm.... trzeba isc skontrolowac...

Staś po kontroli dentystycznej i wszystko ok. Tyle, że zgryz ma otwarty, pewnie przez ssanie kciuka.
A reszta towarzystwa idzie na przegląd za tydzień.

Sylwia ale to gdzies z tylu... i mowi ze przy dziasle... ja widze na jednym zebie biala plamke... ale nie wiem bo widze ja od spodu zeba,ona o dziaslach mowi ,ale kto wie :-D

reklama
Do góry