reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

dzieki Kasia, skorzystam z rad
moja laryngolog to wszystkiego dużo mniej zaleciła bo ona tam nic nie widzi...tylko że ja się męczę:(

reklama
Ja to samo usłyszłam od laryngologa, a kilka dni później wylądowałam u internisty, bo już skłonna byłam podejrzewać, że moje bóle głowy jednak co innego powoduje- i jakoś babka zauważyła i problem z zatokami, i krzywą przegrodę :baffled: tak to jest z tymi lekarzami.
Jako że pośrednio pochwaliłam (pisząc przy okazji anginy, że Marta dawno nie chorowała), to już mamy jakieś badziewie przyplątane, wczoraj zostałam z nią w domu bo w nocy miała 38,5 i trochę kasłała, gardło paskudne. Pojechałam z nią wieczorem do lekarza- najpierw powiedziała, że chyba znów angina się zaczyna, ale zrobiła szybki test na streptokoki, i wyszedł ujemny, więc albo jakiś wirus, albo angina dopiero zaczyna się rozwijać i test jeszcze nie wykazał. Na razie leczymy objawowo, zobaczymy co będzie dalej.

A moje dziaciaki trzyma to przeziębienie i odpuścić nie może. Już tydzień prychają i kaszlą i jakoś końca nie widać. Co za badziew teraz krąży. A u nas w mieście mnóstwo chorowitków

zdrówka!!! a do mnie na terapie wczoraj dziecko przyszło tak masakrycznie zasmarkane i zakichane że tylko się boję i czosnek wcinam...
Bartek marudny dzisiaj ale mam nadzieje że to zmeczenie...bardzo bym chciaął by jeszcze choć ten tydzien wytrzymali bo mają bale przebierańców i dzień babc w przedszkolu...

Stasiowi nic, ale za to dzis z rana Marysia i Wojtek z gorączką.
Wojtka zawieźliśmy do rodziców Marcina, zeby miał spokój i zostal na noc, bo jutro tez nie idzie do szkoły. I on i dziadkowie przeszczęsliwi. Ja tylko ciut tęsknie do mojego chorasa :-)
A Marysia cały dzień gorączkuje. Wieczorem przyuważyliśmy coś jakby wysypkę. Zobaczymy rano. Moze to 3dniowka. Bo jeszcze nie przechodziła.

Ostatnia edycja:
zdrowka chorowitaski:*

Gracus bedzie nosil okularki korekcyjne. Lewe oczko mu czasami ucieka doi srodka. Wybralismy mu juz oprawki ben10...ale problem w tym, ze nawet sila mu mierzyulismy...badanie i reszta to byla trauma o dla mnie i dla niego...uparl sie na nie..a jak moj syn powie niee to jest mega uparty i kopal, darl sie i po dobroci nie dalo rady nic zrobic, wiec sila go trzymalam a lekarka swiecila w oczka i przykladala jakies tam rzeczy do oczu, swiecila, mierzyla....teraz pytamy Gracus bedziesz nosil takie sliczne okularki, odpowiada nie, jak go przekonujemy/przekupujemy, mowi- mowilem, ze nie:shocked2:

reklama
Rusia, ja noszę okulary od 9 mca życia. Podobno tez zrzucałam okulary, nie chciałam nosić, wiecznie je łamałam. ;-) Powodzenia!

Do góry