reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fredka ja to mysle ze bez tego Adama byloby Ci o wiele lepiej.... Trzymaj sie kobito!!!!
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Oj Fredzia, mam takie samo wrażenie jak Pati...
Byłam wczoraj znów z Mikim u lekarza, bo pokaszluje, pokaszluje i końca nie widać. Dostaliśmy skierowanie do poradni alergologiczno-pulmunologicznej a teraz wziewy. Jeszcze nigdy nie stosowaliśmy. Tak mi się coś wydaje, że to może być faktycznie podłoże alergiczne. Zobaczymy jaki będzie termin
Kasia Kucińska
Oj, to niefajnie...
Kasia Kucińska
Niezła różnica w terminach- daj znać koniecznie po badaniach i wizycie.
Ja się z Martą chyba powinnam wybrać do alergologa, okulistka ostatnio zwróciła uwagę, że jej często zaczerwienione oczka ze skłonnością do gradówek to prawdopodobnie na tle alergicznym.
Ja się z Martą chyba powinnam wybrać do alergologa, okulistka ostatnio zwróciła uwagę, że jej często zaczerwienione oczka ze skłonnością do gradówek to prawdopodobnie na tle alergicznym.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Fredzia trzymaj się dzielnie kobito i nadawaj co tam u Ciebie. Ja jestem podobnego zdania co dziewczyny, moze łatwiej i mniej stresujaco bedzie Ci samej?, wiem ze to się dobrze mówi ale pewnie da sie zorganizować.
A my musimy wreszcie wybrac sie na bilans 6 latka
A my musimy wreszcie wybrac sie na bilans 6 latka
reklama
Kasia Kucińska
Fakt, chyba juz pora Sylwia
Sylwek idzie dziś z Martusią do lekarza- w niedzielę miała chrypkę i pokasływała, a wczoraj już kaszel koszmarny...
Sylwek idzie dziś z Martusią do lekarza- w niedzielę miała chrypkę i pokasływała, a wczoraj już kaszel koszmarny...
Podziel się: