reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Ola bardzo grymasi. Z owoców je jabłka i banany z warzyw ogórka. Ostanio przestała jeść mięso, preferuje rybę. Może ją jeść na okrągło. Ala pożera wszystko raz udało jej się nadgryźć glizdę.

Byłam na placu zabaw i moja mała żarłoczka wychyliła się z piaskownicy dopatrzywszy się glizdki. Poczekała na chwilę nieuwagi i cap do buzi. Miała już 2 latka. Dla niej nie ma znaczenia co to, grunt, żeby brzusio zapełniło. Wiecie generalnie mam ostatnio problem z jej apetytem. Muszę się podpytać alergolog co z tym fantem zrobić bo przez te sterydy rośnie mi w szerz na potęgę. Ostatnio musiałam rozcinać nożyczkami bluzkę. Wydawało mi się, że jest dobra ( bo na taką wyglądała). Przeszła minimalnie przez głowę jednak utknęła pod pachami i w rękach. mała dostała furii i musiałam szybko interweniować. Darła się i wiła że hej. Je normalnie co chwilę. Kupuje jej mnóstwo owoców, chrupków i innych zapychaczy ale to nie skutkuje. Koszmarny ma apetyt.

Jadę w połowie marca do alergolog, może to kwestia zmiany sterydów. A jak nie to zapiszę ją do dietetyka. Wczoraj zbagatelizowałam jej wołanie o jadło i zaczęła jeść papier.

reklama
Olaboga Fredzia!

Własnie Pati dobrze mówi jak juz rozepcha sobie brzuch to póżniej bedzie masakra a jak dla mnie widok otyłego dziecka jest okropny

Do góry