reklama
mojeszczescia
Fanka BB :)
Fredka jakim cudem glizdę ???????
Byłam na placu zabaw i moja mała żarłoczka wychyliła się z piaskownicy dopatrzywszy się glizdki. Poczekała na chwilę nieuwagi i cap do buzi. Miała już 2 latka. Dla niej nie ma znaczenia co to, grunt, żeby brzusio zapełniło. Wiecie generalnie mam ostatnio problem z jej apetytem. Muszę się podpytać alergolog co z tym fantem zrobić bo przez te sterydy rośnie mi w szerz na potęgę. Ostatnio musiałam rozcinać nożyczkami bluzkę. Wydawało mi się, że jest dobra ( bo na taką wyglądała). Przeszła minimalnie przez głowę jednak utknęła pod pachami i w rękach. mała dostała furii i musiałam szybko interweniować. Darła się i wiła że hej. Je normalnie co chwilę. Kupuje jej mnóstwo owoców, chrupków i innych zapychaczy ale to nie skutkuje. Koszmarny ma apetyt.
mojeszczescia
Fanka BB :)
no to faktycznie problem u mnie nie je, a u Ciebie za dużo nie mogłoby być po równo wszyscy byliby zadowoleni hihi
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Tez bym poszla z Ala do specjalisty...takie zajadanie moze jej bardzo zaszkodzic i rzutowac na pozniejsza nadwage...
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Olaboga Fredzia!
Własnie Pati dobrze mówi jak juz rozepcha sobie brzuch to póżniej bedzie masakra a jak dla mnie widok otyłego dziecka jest okropny
Własnie Pati dobrze mówi jak juz rozepcha sobie brzuch to póżniej bedzie masakra a jak dla mnie widok otyłego dziecka jest okropny
Podziel się: