reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Mamoot, myślę, że Pati chodzi o taki żel jak robi sie paznokcie żelowe. Czyli nakładany żel i utwardzany pod lampą.

reklama
Mamoot dokladnie-taki zel kosmetyczny na paznokcie jak pisze Kasia mialam na mysli... Wiem ze czesto kosmetyczki proponuja przy wrastajacych paznokciach...

czekam na pismo ze szkoly Klaudii, mamy spotkanie z kims z urzedu:szok::szok:...no paranoja mowie Wam!!!

a chodzi o doslownie tydz wolnego i te 3 dnijak bylo w PL i 3 dni jak chorowalo...tyle dziecko opuscilo od poczatku roku!!!!

Ostatnia edycja:
Rusia, ciekawa jestem co Wam napisza w tym pismie.

Kasiu, Pati, dzięki za wyjaśnienia. Ja się na żelowych paznokciach nie wyznaje, ale dobrze wiedzieć, że coś takiego jest.:tak:

A nam zdechł jeden chomik no i było trochę smutków ale Wojtek w sumie dzielnie to zniósł:-D myślałam ze będzie histeria ale on bardziej skupił się na tym drugim i dostarcza mu rozrywki i czułości niż nad opłakiwaniem tamtego zdechłego.

ja wiem,z e trzeba zglosic i zglosilam..ale i tak smrod jest!
Klaudia czuje sie w szkole bdb- w klasie jest jedynym polskim dzieckiem..ale w calej szkole mnostwo Polakow

to ciekawe skoro zgłosiłaś dziecka nieobecność to co oni chcą zawsze trzeba mówić ze dziecko chore jak nie ma go w szkole bo później są problemy
mój tez jest jeden w klasie polskim dzieckiem ale w szkole jest kilkoro szkoła w ogóle super zadowolony stasznie a chodzi w sumie dopiero rok

Dziewczyny czy u Was też tak jest ze teraz się nagle okazuje ze np dzieciaki nie lubią czegoś? co wcześniej bardzo chętnie zajadały? U nas jest tak np z rybą - teraz smazonej czy pieczonej nie zje, zje tylko taka w sushi w ilosciach ogromnych, sushi moze zresztą zawsze i wszedzie;)

reklama
Ja sie zastanawiam czy moje dziecko jeszcze wogole cos lubi...powoli jak dupa jest blada! Nie je owocow,malo warzyw...na wszystko kreci nosem..za to jogurty,platki na mleku,makaron i tyz z cukrem i nalesniki... zje tez bardzooo chetnie panierowane duze krewetki-ale do cholery nie bede z nia lazic codziennie po knajpach!

Do góry