reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mamoot dokladnie-taki zel kosmetyczny na paznokcie jak pisze Kasia mialam na mysli... Wiem ze czesto kosmetyczki proponuja przy wrastajacych paznokciach...
czekam na pismo ze szkoly Klaudii, mamy spotkanie z kims z urzedu...no paranoja mowie Wam!!!
a chodzi o doslownie tydz wolnego i te 3 dnijak bylo w PL i 3 dni jak chorowalo...tyle dziecko opuscilo od poczatku roku!!!!
a chodzi o doslownie tydz wolnego i te 3 dnijak bylo w PL i 3 dni jak chorowalo...tyle dziecko opuscilo od poczatku roku!!!!
Ostatnia edycja:
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A nam zdechł jeden chomik no i było trochę smutków ale Wojtek w sumie dzielnie to zniósł myślałam ze będzie histeria ale on bardziej skupił się na tym drugim i dostarcza mu rozrywki i czułości niż nad opłakiwaniem tamtego zdechłego.
mojeszczescia
Fanka BB :)
Rusia tutaj w UK to jest przekichane z ta szkoła trzeba zaraz zgłosić ze dziecko nie przyjdzie do szkoły bo później są problemy a gdzie mieszkasz, jak córeczka czuje się w szkole
mojeszczescia
Fanka BB :)
to ciekawe skoro zgłosiłaś dziecka nieobecność to co oni chcą zawsze trzeba mówić ze dziecko chore jak nie ma go w szkole bo później są problemy
mój tez jest jeden w klasie polskim dzieckiem ale w szkole jest kilkoro szkoła w ogóle super zadowolony stasznie a chodzi w sumie dopiero rok
mój tez jest jeden w klasie polskim dzieckiem ale w szkole jest kilkoro szkoła w ogóle super zadowolony stasznie a chodzi w sumie dopiero rok
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Dziewczyny czy u Was też tak jest ze teraz się nagle okazuje ze np dzieciaki nie lubią czegoś? co wcześniej bardzo chętnie zajadały? U nas jest tak np z rybą - teraz smazonej czy pieczonej nie zje, zje tylko taka w sushi w ilosciach ogromnych, sushi moze zresztą zawsze i wszedzie
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja sie zastanawiam czy moje dziecko jeszcze wogole cos lubi...powoli jak dupa jest blada! Nie je owocow,malo warzyw...na wszystko kreci nosem..za to jogurty,platki na mleku,makaron i tyz z cukrem i nalesniki... zje tez bardzooo chetnie panierowane duze krewetki-ale do cholery nie bede z nia lazic codziennie po knajpach!
Podziel się: