reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fredka nie mam doswiadczenia bo u nas antybiotyk byl tylko na szczescie dwa razy w zyciu i to z okazji bakterii w moczu...
ell
Fredka ja zazwyczaj po chorobie 3 dni jeszcze zostawiam maluchy w domu, nawet jak nie ma antybiotyku, daje organizmowi dojść do siebie, u nas jutro Paweł rusza po dłuzszej przerwie, zobaczymy ile tym razem będzie zanim znowu oskrzela dają o sobie znać
mam doła. Olka póki co jakoś powoli dobrzeje, ale za to do fanklubu wstąpiła Ala. Od wczoraj ma 38,5. Jęczy i nie schodzi z rąk. Do tego wszystkiego wisi w domu w powietrzu awantura. Adamowi od 3 miesięcy nie płacą pensji za dodatkową robotę. Kupę kasy. Buntuje Adama, żeby coś zrobił jednak on zawsze chce dobrze i wydaje mi się, że poprostu jest za miękki. Inni dostali bieżące a on nie. Zaczyna mnie nosić, bo ja jestem nerwus w gorącej wodzie kąpana i nie rozumiem za bardzo tej sytuacji. A z nim nie chce mi się powoli już rozmawiać bo mam ochotę mu coś brzydkiego powiedzieć.
patrycja24berlin
No Fredka sytuacji niezazdroszcze!!! a jak tam ta mala co do ciebie przychodzi? teraz jak zas dziewczynki chore...
reklama
ell
Fredka mam nadzieje, że szybko uda wam sie z tych choróbsk wyjść
Mamoot za rok znowu będzie dzień babci i dziadka..chociaż wyobrażam sobie jaki to "ból" dla rodzica....chyba takie sprawy bardziej się przezywa niż same dziecko..bo mały zapomni raz dwa, pewnie nawet nie zdaje sobie sprawy co stracił..u nas przedstawienie podobno dopiero kolo 10 lutego...ekspresowe tempo ma ta wychowawczyni Otylki
Mamoot za rok znowu będzie dzień babci i dziadka..chociaż wyobrażam sobie jaki to "ból" dla rodzica....chyba takie sprawy bardziej się przezywa niż same dziecko..bo mały zapomni raz dwa, pewnie nawet nie zdaje sobie sprawy co stracił..u nas przedstawienie podobno dopiero kolo 10 lutego...ekspresowe tempo ma ta wychowawczyni Otylki
Podziel się: