reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Klaudia chyba ma robaki...Od 2 tyg narzeka na bol brzucha(jak Wam pisalam) ma rozwolnienie i raz wymiotowala, chodzi czesto apatyczna, osowiala, apetyt jej spadl- do przedskzola chodzi niechetnie, bo stresuje ja czas jedzenia- podczas lunchu plakala..Dzis bylismy u lekarza - podala jej lek -kal robimy w pon...bo dzis juz bylo za pozno, a nie czekalysmy do poniedzialku z podaniem leku- by juz sie nie meczyla..
MIala kontakt w PL z dzieckie- kuzynem, ktore je mialo,...wiec niemalze bylam pewna, ze otrzymala je w spadku, b o objawy takie same jakie mial Dominik..

reklama
Tzn. co -owsiki?czy jakies inne diabelstwo...moja tez czasami mowi ze ja brzuch boli...ale wiecej nie ma objawow innych...dzis nawet glowa ja rozbolala jak miala sama buty zdjac... :-D

tu ciezko jakiekolwiek badanioe zlecic, bo uwazaja, ze wszystko jest ok...ale mam pl lekarke i z nia idzie sie dogadac...
lek ktory podalam jest na kilka rodzaji robakow- z tego co zapamietalam - np. lambi, owsikow...dzis juz wstala zuuupelnie inna - zjadla jajecznice z chlebem z maslem, wypila mleko:-)...coprawda niewiele, ale juz sie jakos tak nie stresowala...bo oprocz bolow brzucha - jedzenoe przez ostatnoe tyg ja strasznie stresowalo...przez to plakala, ze nie chce chodzic do przedszkola.....mam nadzieje, ze juz sie to zmieni i bedzie w podskokach szla jak dawniej...

dzis odebralam wyniki - kal czysty...wiec nawet nie wiem, czy rzeczywiscie je miala...:-D:-D:-D:-Dbo w sumie to i ja bym miala ..a czuje sie bdb:-D

bol brzucha jednak ustapil..pojawial sie jak miala isc do przedszkola...wiec jednak stawiam na stres..siedziala w domu..bylo oki..szla jeczzala, ze brzuszek boli...nie dojde:D

reklama
Robali się chyba tak łatwo nie łapie, jeśli się dba o higienę. Mojego brata córcia ma glistę ludzką, walczą od bardzo dawna i nie mogą wytępić- a Marta nie złapała od niej, choć dziewczynki dość często mają kontakt. Nawet kiedyś pytałam pediatrę, czy by nie zrobić badań- ale wypytała o mnóstwo szczegółów, i stwierdziła, że miałaby jakieś objawy, a skoro nie ma, wszystko jest w porządku, nie ma sensu robić badań. No i faktycznie mogą nie wyjść od razu, Madzi dopiero przy którymś kolejnym badaniu wyszły.

Do góry