reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Rusia a moze to beltka jakas?
patrycja24berlin
No inaczej plesniawki...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Może własnie to pleśniawka, trzeba posmarować daktarinem i zejdzie - do lekarza bym nie szła
A Wojtkowi pojawiła się wewnątrz buzi afta ale posmarowałam żelem aftinem i na drugi dzień nie było nic, podobno to od brudnych rączek wsadzonych do buzi - co jest zresztą całkiem prawdopodobne.
A Wojtkowi pojawiła się wewnątrz buzi afta ale posmarowałam żelem aftinem i na drugi dzień nie było nic, podobno to od brudnych rączek wsadzonych do buzi - co jest zresztą całkiem prawdopodobne.
patrycja24berlin
Mojej mlodej na twarzy cos wyskoczylo...ma to na brodzie calej i na policzkach...ma od ponad tygodnia...mysllam ze zejdzie samo...nawilzam bo w dzien jest to suche a jak wejdzie do wanny to sie zaognia...takie czerwone mocno...ide dzis do lekarza...bo diabel wie co to...i jeszcze obk zrobila jej sie taka ropna krostka...a nawet dwie...i ona to rozdrapuje...
reklama
moze cos zjadla co nie toleruje, albo jakis kosmetyk ja uczulil?...
ja wczoraj mialam wizyte u lekarza ogolna ...ze mna......o anty itakie tam..no i przy okazji spytalam o to Gracka to powiedziala, ze plesniawka..bo schodzi faktycznie po daktarinie...
dzis mam z nim wizyte kontrolna po cha ...ale ide, bo czasem sram|!..a pani powie pieknie sie rozwija, dziekuje pa......
ja wczoraj mialam wizyte u lekarza ogolna ...ze mna......o anty itakie tam..no i przy okazji spytalam o to Gracka to powiedziala, ze plesniawka..bo schodzi faktycznie po daktarinie...
dzis mam z nim wizyte kontrolna po cha ...ale ide, bo czasem sram|!..a pani powie pieknie sie rozwija, dziekuje pa......
Podziel się: