reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
masz rację Pati to nie różyczka a rumień pokarmowy i siedzimy w domu. Ala zsypana od gory do dołu. A byliśmy już w drodze na działce oni pojechali a ja zostałam. Dobijcie mnie..........................................................................

................................

łzy w oczach i mega dół. Mam już dosyć. UUU

kurcze Fredzia..nie lam sie- oby szybko mala wyzdrowiala a Ty w koncu odpoczela i zrobila cos dla siebie!!! dzielna babka z Ciebie!

Fredka-nawet nie wiem co gorsze...Ale strasznie Ci wspolczuje kobieto...Ja nie wiem...czy ktos Twoje nerwy probuje czy jak...bo ile mozna... :( buziaki...trzym sie kochana!!!!

My po piątkowej wizycie u logopedy wyszłyśmy z zestawem ćwiczeń, i zaleceniem kolejnej wizyty na początku września. Pani była zdziwiona, skąd wiedziałam, że coś jest nie tak, bo- jak to określiła, dla ucha nielogopedycznego- mówi prawie dobrze. Ale tu też prawie robi wielką różnicę. Nadal przy s, ś język leci między zęby, na początku cieszyłam się, że zaczęła wymawiać sz, cz, ale coś mi nie pasowało- wymawia łącząc dolne zęby z górną wargą, i jeszcze parę innych szczególików. Mamy więc zeszyt ze słówkami i krateczkami do stawiania znaczków za dobrą wymowę, gimnastykę buzi i języka, ćwiczymy i czekamy na poprawę :-)

reklama
Kasiu, brawo za spostrzegawczość. Ola właśnie zaczęła mówić r, i wszystko eruje. Rustro, Ara, i tak dalej. A sz, cz nadal nie wymawia.

Do góry