reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kup nowe filtry i czesto wymieniaj a nie czyszczona klima również w aucie to dramat same grzyby i bakterie trzeba czyscić przynajmniej 1 raz do roku.
i tu polecam - bo my kupilismy i moze tez poniekad mala dzieki niemu juz nie kaszle?...JONIZER POWIETRZA - oczyszcza powietrze ...
Fredzia- zycze Wam z calego serducha aby juz postawiono odp. diagnoze i choroby poszly precz!
Fredzia- zycze Wam z calego serducha aby juz postawiono odp. diagnoze i choroby poszly precz!
Fredzia, zdrówka dla Was.
Wojtuś, trzymaj się i zdrowiej szybko.
U nas zapalenie oskrzeli u Wojtka na jesieni tez było leczone w domu.
Wojciaszek pewnie zostanie w domu do końca tygodnia, bo jakoś codziennie stwierdzamy, że jeszcze nie powinien iść do przedszkola. Ale na dwór już wychodzi, tylko unikamy kontaktów z innymi dziećmi.
Z odpieluchowanie Stasia idzie lepiej. Od 5 dni lata w majtkach i dziś przez cały dzien suche. Wszystko w nocniku. Oby tak dalej. :-)
Wojtuś, trzymaj się i zdrowiej szybko.
U nas zapalenie oskrzeli u Wojtka na jesieni tez było leczone w domu.
Wojciaszek pewnie zostanie w domu do końca tygodnia, bo jakoś codziennie stwierdzamy, że jeszcze nie powinien iść do przedszkola. Ale na dwór już wychodzi, tylko unikamy kontaktów z innymi dziećmi.
Z odpieluchowanie Stasia idzie lepiej. Od 5 dni lata w majtkach i dziś przez cały dzien suche. Wszystko w nocniku. Oby tak dalej. :-)
Mamoot, ja Oldze jeszcze nie ściągnęłam pieluchy tak "na dobre". Moim światełkiem w tunelu jest to, że jak zrobi w majtki i spodenki, to przychodzi i prosi o przebranie a Miki mógł tak biegać przez cały dzień ;-)
Fredka, dobre wieści
Fredka, dobre wieści
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fredka dobrze ,ze lepiej... :-)
Moja mloda za to mi cos od wczoraj kaszle,katar do tego....i jutro nie pojdzie do przedszkola chyba....
Moja mloda za to mi cos od wczoraj kaszle,katar do tego....i jutro nie pojdzie do przedszkola chyba....
reklama
Podziel się: