reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ojjj ciagle cos-Zdrowka i duzo sily Irmaa...
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Izuniu, zdróweczka! Trzymaj się Irma!
Irma, zdrówka dla Izunei
Wielkie dzieki za rady. Pani doktor potwierdziła ospę. Na razie Wojtka nie swędzi, bo nie drapie. No i lekka gorączka. Caly jest już w fioletowe plamki :-) Przekonuje go, że to fajnie, bo taka biedroneczką jest się tylko raz w życiu Dziś zobaczyłam, że ma w buzi pełno aft...
No i czekamy na ospę Stasiową.
Nam pani doktor powiedziała, żeby brac szybkie prysznice.
A ospa przywkleczona z przedszkola.
Wielkie dzieki za rady. Pani doktor potwierdziła ospę. Na razie Wojtka nie swędzi, bo nie drapie. No i lekka gorączka. Caly jest już w fioletowe plamki :-) Przekonuje go, że to fajnie, bo taka biedroneczką jest się tylko raz w życiu Dziś zobaczyłam, że ma w buzi pełno aft...
No i czekamy na ospę Stasiową.
Nam pani doktor powiedziała, żeby brac szybkie prysznice.
A ospa przywkleczona z przedszkola.
Ostatnia edycja:
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mamoot już doczytałam nie zazdroszczę moja pani doktor polecała kąpiel w sodzie oczyszczonej i rzeczywiście bardzo pomaga bo szybko zasychają krostki pół torebki na wannę.
A w buzi to nie afty tylko też ospa niestety i nic się na to nie poradzi;(
A w buzi to nie afty tylko też ospa niestety i nic się na to nie poradzi;(
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No jakby nie patrzeć to majowka do kitu;( z powodu ospy, lipa jak nic.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No z deka tak.....ciekawe czy nam sie przyplacze tez ta przypadlosc....wolalabym zeby nie bo mloda bedzie do konca zycia w kropki......
reklama
oj współczuje ospy i to bardzo. Pati lepiej nie być ciekawym. Na samą mysl o tym przechodzą mnie dreszcze. Swoją drogą słyszałam,że jak się zaszczepi dziecko przeciw ospie to ją przechodzi bardzo łagodnie. W szpitalu siedziałam z dziewczynką która przechodziła ospę w styczniu. Jej mama bardzo źle wspominała ta przypadłość.
Podziel się: