reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

a tak to Mamootku ok...! ja uwielbiam plywac w jeziorach...:tak:a potem legnac na plazy...ach...tesknie za takimi dzikimi kontaktami z natura..albo kontaktu z dzika natura ..jak kto woli:-D

reklama
Ostatnio poprawiła sie chłopcom skóra w związku z tym uczuleniem. Najgorzej było z miesiąc temu i w Zakopanym. Stosujemy Ketotifen i Emolium i jest nieźle. Poprawiło się od kiegy jest cieplej, więc zastanwaim się, czy to nie jednak suche powietrze plus roztocza. Najważniejsze, ze skóra lepsza i że nie swędzi.:-) Pewnie latem na Mazurach wszystko zniknie. I pewnie pojawi sie znów na jesieni.....

U mnie Wojciach juz zdrowy, więc ma świrawke na maxa. Trzy dni wysiedział w łózku, to dziś szaleje, jak już leżeć nie musi.

Zdrówka dla Olgi!

Myślę, że dlatego szybko przeszlo, bo bardzo szybko dostał antybiotyk. To i bakterie szybko wybite.
Ale i tak jeszcze kilka dni w domu musi wysiedzieć. A raczej my z nim musimy wysiedzieć :-)

a ja dziewczeta zainwestowalam w elektryczny inhalator, ktory polecil mi moj lekarz rodzinny w pl...Oczywiscie jeszcze podpytalam czy warto kupic i zdania byly jednomyslne- ludzi ktorzy stosowali..i tak inhalowalismy Klaudie - sola fizjologiczna..wczesniej z berodualem..bo miala angine i juz jej splywalo dalej...i jest bdb..zero kaszlu od 2 tyg!
a jak wiecie w Uk klimat bardzo wilgotny to dla nas sprzecior jak znalazl:)..jakby kttos chcial wiecej info- sluze pomoca!;)

reklama
Do góry