reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Rany Baśka współczuję:tak:My zaliczyliśmy dzisiaj lekarza i Matek ma infekcję wirusową gardła. Kolejny tydzień w domku ale na szczęście narazie nie dostał antybiotyku

reklama
Karol, Matek - zdrówka życzę.:tak:

Staś chyba juz wychodzi z tego przeziębienia. W każdym razie dziś czuł się znacznie lepiej.

U nas ogólnie nie jest źle ale wczoraj Matek dał popis histerycznego zachowania:no:Normalnie myślałam że nie wyrobię już ale pokrzyczał sobie w łazience i przeszło mu. Mam nadzieję że szybko wyzdrowieje i te wyskoki mu przejdą

Klaudia tez potwornie kaszle...do tego mowi, ze ja wszytko swedzi..i dostala jakiegos uczulenia gl. na plecach..przy glowie...oszalec idzie z nia w domu...bo ja sama czuje sie fatalnie...nie wiem w co rece wlozyc...i mam wizyty u lekarzy juz..4 ...teraz dojdzie 5...w przeciagu 3 dni...na rozne roznosci..jebla idzie dostac:sorry:

U Stasia w pewnym momencie coś się na skórze pojawiło i od tego czasu myjemy go mysdłem co kilka dni. Tylko pupa i rączki są codziennie myte - reszta i tak sie o tej porze roku nie brudzi, wystarczy sama woda.

reklama
Rusałko a moze poprostu jej nie myj 2 dni i przejdzie:-) to metoda mojej babci ale czasami pomaga:-D

przez to, ze ostatnio chora zasypiala szybciej tak zrobilam i obawiam sie, ze dlatego, ze wlasnie albi jakis szybki prysznic..za chwile padnieta bez kapania zasnela i wyskoczyla egzema...bo nie natluszczalismy skory odpowiednio...jak mi dzis powiedziala pani doktor.

i tez ma jak Matek infekcję wirusową gardła - i nie dostalismy kompletnie nic...pani kazala nam wietrzyc pokoj przed snam, wysoko dawac poduszke...i wyslac do przedszkola normalnie...dla mnei to niedorzeczne.....i malej do przedszkola nie posle...i na wlasna reke daje syropy na kaszel...
a Ty Aniu co dajesz Matkowi ?

Do góry