reklama
U nas ogólnie nie jest źle ale wczoraj Matek dał popis histerycznego zachowaniaNormalnie myślałam że nie wyrobię już ale pokrzyczał sobie w łazience i przeszło mu. Mam nadzieję że szybko wyzdrowieje i te wyskoki mu przejdą
Klaudia tez potwornie kaszle...do tego mowi, ze ja wszytko swedzi..i dostala jakiegos uczulenia gl. na plecach..przy glowie...oszalec idzie z nia w domu...bo ja sama czuje sie fatalnie...nie wiem w co rece wlozyc...i mam wizyty u lekarzy juz..4 ...teraz dojdzie 5...w przeciagu 3 dni...na rozne roznosci..jebla idzie dostac
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Rusałko a moze poprostu jej nie myj 2 dni i przejdzie:-) to metoda mojej babci ale czasami pomaga
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Czyli w mewtodzie babci cos jest
reklama
Rusałko a moze poprostu jej nie myj 2 dni i przejdzie:-) to metoda mojej babci ale czasami pomaga
przez to, ze ostatnio chora zasypiala szybciej tak zrobilam i obawiam sie, ze dlatego, ze wlasnie albi jakis szybki prysznic..za chwile padnieta bez kapania zasnela i wyskoczyla egzema...bo nie natluszczalismy skory odpowiednio...jak mi dzis powiedziala pani doktor.
i tez ma jak Matek infekcję wirusową gardła - i nie dostalismy kompletnie nic...pani kazala nam wietrzyc pokoj przed snam, wysoko dawac poduszke...i wyslac do przedszkola normalnie...dla mnei to niedorzeczne.....i malej do przedszkola nie posle...i na wlasna reke daje syropy na kaszel...
a Ty Aniu co dajesz Matkowi ?
Podziel się: