reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fredka normalnie mi zazdroscilas...i naslalas tu te ose...niedobra ty...
A zeby bylo fajniej nie,to moje dziecko juz od 22:30 zaczelo sie dobijac do nas do lozka...zaczelam walke...ale okazala sie zbedna...jak zawsze wyszlo,ze albo spimy wszyscy albo nikt...mloda nie ustepuje za cholere...i powiem Wam jak jeszcze raz dzis mi zacznie obiecac ze bedzzie spala w swoim lozku cala noc a mnie oklamie to takie manto jej spuszcze ze na dupe nie usiadzie...Bo kuzwa ja juz mam DOSC!!!!!!!!! Co wieczor tak samo....zero swobody,spokoju i relaxu...Aam spi na kanapie bo ta gowniara tak sie rozpycha ze cholera bierze...Dzis spalysmy same,lozko 1,8metra i wyobrazcie sobie ja sie na nim nie wyspalam...bo ta jak wskazowka w zegarku kreci sie...a jak juz mi pizgla z nogi w twarz to poprostu juz byl szczyt...nerwy az ze mnie sciekaly...ale dalam jej spokoj...dzis juz tak pieknie nie bedzie-dla niej..............
A zeby bylo fajniej nie,to moje dziecko juz od 22:30 zaczelo sie dobijac do nas do lozka...zaczelam walke...ale okazala sie zbedna...jak zawsze wyszlo,ze albo spimy wszyscy albo nikt...mloda nie ustepuje za cholere...i powiem Wam jak jeszcze raz dzis mi zacznie obiecac ze bedzzie spala w swoim lozku cala noc a mnie oklamie to takie manto jej spuszcze ze na dupe nie usiadzie...Bo kuzwa ja juz mam DOSC!!!!!!!!! Co wieczor tak samo....zero swobody,spokoju i relaxu...Aam spi na kanapie bo ta gowniara tak sie rozpycha ze cholera bierze...Dzis spalysmy same,lozko 1,8metra i wyobrazcie sobie ja sie na nim nie wyspalam...bo ta jak wskazowka w zegarku kreci sie...a jak juz mi pizgla z nogi w twarz to poprostu juz byl szczyt...nerwy az ze mnie sciekaly...ale dalam jej spokoj...dzis juz tak pieknie nie bedzie-dla niej..............
a ja mam dziś mega doła - młody nie śpi prawie od 11...i wyje okrutnie, uspokaja się tylko przy piersi - wiec kolki to raczej nie są - nie wygląda - macie jakiś pomysł o co mu chodzi??? głodny chyba też nie jest bo ulewa, kupka i mam wrażenie że jednak sie najda choć piersi przez to jego ciagłe ssanie mam miekkie - no ale przecież nie jestem w stanie trzymać go 24h przy piersi i usypiac w ten sposób (przy odkładaniu od razu się budzi) tym bardziej że i dla Karola chciałabym troche czasu miec-dzis po pierwszym dniu w przedszkolu...normalnie mnie deprecha dziś dopadła nikt i nic prócz mojej piersi nie jest w stanie go uspokoić:-----(
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Baska sprobuj polozyc go jak odkladasz na brzuchu....Mojej bratowej mlody tez tak wyl,nie chcial sam lezec,spal jak krolik i tez jej to poradzilam...Na poczatku panikowala ze sie udusi...ale potem sie przemogla i mlody o godzine dluzej spal...
A smoczka podajesz?Hmm...trudno cos doradzic......
A smoczka podajesz?Hmm...trudno cos doradzic......
reklama
tez Baska pomyslalam o smoczku i zawijanie maloego w taki kokon, by czul sie jak w Twoich ramionach, czy w brzuszku...tylko nie wiem czy upaly na to pozwola..
Trzymaj sie kochana - ja tez mam dzis jakis spadek formy...Klaudia poszla do przedszkola, a ja jakbym zawisla w prozni. Ciesze sie, ze lece do Pl..
Trzymaj sie kochana - ja tez mam dzis jakis spadek formy...Klaudia poszla do przedszkola, a ja jakbym zawisla w prozni. Ciesze sie, ze lece do Pl..
Podziel się: