reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A i jeszcze dodam ze przez kilka ostatnich nocy sucho, a choroba powoli odchodzi w zapomnienie.
Wojtuś to super!!!
Ja też tak robię Rusałko. Ola mimo przeziębienia zawsze biega po dworze.
Zauważyłam jednak ostatnimi czasy, że dużo chodzi na palcach. Byłam u ortopedy ze 2 miesiące temu i nic na to nie mówiła. Czy u której z waszych pociech zauważyłyście coś podobnego? Zastanawiam się jak ją od tego oduczyć. Jak zwrócę uwagę to chodzi normalnie ale zaraz wraca do paluszkowania.
Ja też tak robię Rusałko. Ola mimo przeziębienia zawsze biega po dworze.
Zauważyłam jednak ostatnimi czasy, że dużo chodzi na palcach. Byłam u ortopedy ze 2 miesiące temu i nic na to nie mówiła. Czy u której z waszych pociech zauważyłyście coś podobnego? Zastanawiam się jak ją od tego oduczyć. Jak zwrócę uwagę to chodzi normalnie ale zaraz wraca do paluszkowania.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Moja mloda na wyjezdzie nad morze miala trzy dni goraczki...ale lazilismy na spacery.... Jak przeziebiona tez nie fisiuje i nie kaze jej koniecznie siedziec w domu...smary po pas i heja ;-)
patrycja24berlin
Mojej kolezanki corka chodzi na palcach bardzo czesto...a ma juz ponad 4 lata...nie wiem w sumie czy to normalne.....ale moge ja o to zapytac....
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Moim zdaniem jesli nie chodzi na palcach kierując stopy do środka to wszystko chyba jest ok
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Olcia, nie daj się chorobie!
reklama
patrycja24berlin
No moja wizyta z kumpela szybko dobiegla konca...doslownie po 15 min.... Mloda urzadlila osa w usta zaczelo oczywiscie szybko puchnac...ja nawet tego nie zauwazylam kiedy, tylko Noemi mi powiedziala...Warga po 7 min.byla normalnie mega big szybko poprosilam lodu w knajpie bo musialam czekac na Adama zeby do szpiztala z nami pojechal..Moja skarbka byla bardzoooo dzielna...nie plakala,nie panikowala,a wrecz sie smiala....i wyzywalysmy ze osa jest glupia...;-)w szpitalu zostala zbadana,kazali tylko przykladac lod...
No i potem poszlam z nia na plac zabaw...idac droga wpadla w taka kratke i nie mogla nogi wyciagnac...placz byl juz na maxa bo noga wykrecona,az mi sie slabo zrobilo bo myslalam ze zlamana albo skrecona...kula jakas chwile ale okazalo sie ze oprocz zadrapan wszystko jest git...a wiec takie mielismy dzis przeboje...
A tgeraz mloda zajada juz drugiego tosta z takim smierdzacym serem jestem w szoku bo normalnie to nie zje nawet jednego calegoa tu juz drugi konczy...i wogole ten ser-smierdziel-jestem pod wrazeniem ze go tak lubi :-)
No i potem poszlam z nia na plac zabaw...idac droga wpadla w taka kratke i nie mogla nogi wyciagnac...placz byl juz na maxa bo noga wykrecona,az mi sie slabo zrobilo bo myslalam ze zlamana albo skrecona...kula jakas chwile ale okazalo sie ze oprocz zadrapan wszystko jest git...a wiec takie mielismy dzis przeboje...
A tgeraz mloda zajada juz drugiego tosta z takim smierdzacym serem jestem w szoku bo normalnie to nie zje nawet jednego calegoa tu juz drugi konczy...i wogole ten ser-smierdziel-jestem pod wrazeniem ze go tak lubi :-)
Podziel się: