patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Z Noemi w sumie srednio Ale to chyba przeziebienie i tak goraczkuje dlatego dzis w ramach poprawy zdrowia jedziemy na tydzien nad morze ;-) Nawdycha sie jodu,podam syropki i witaminki i mam nadzieje ze bedzie poprawa bo wczoraj zas mi goraczkowala,tesciowa podala jej aspiryne i tak to chamsko robila ze mi sie dziecko porzygalo...Myslalam ze jej pizgne normalnie-stare gupie babsko...
a jak juz tak nazekam to pierwszy raz klocilismy sie przy tesciowej i wiecie co zrobila....przyniosla sobie dzbanek kawy i patrzyla na nas jak w teatrze...Ludzieee trzymajta mnie bo nie recze za siebie...........az nie wytrzymalam i spytalam "i co tak mama podlu****e"....potem nas do kosciola chciala zabrac... "zabilam" ja smiechem..... ;-)
a jak juz tak nazekam to pierwszy raz klocilismy sie przy tesciowej i wiecie co zrobila....przyniosla sobie dzbanek kawy i patrzyla na nas jak w teatrze...Ludzieee trzymajta mnie bo nie recze za siebie...........az nie wytrzymalam i spytalam "i co tak mama podlu****e"....potem nas do kosciola chciala zabrac... "zabilam" ja smiechem..... ;-)