reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fredzia Ty se tam zara nie wkrecaj zanim lekarz sie nie wypowie...Bedzie gut ;-)
Wojtek zdrowka!!!!
Wojtek zdrowka!!!!
Fredka, do lekarza!
Wojtek, mam nadzieję, że już Ci przeszło.
My dalej walczymy z uczuleniem. Rozmawiałam z moim wujkiem alergologiem i powiedział, ze jak będzie w Warszawie to zrobi Wojtkowi testy. A póki co szukamy przyczyny.
Na razie odstawiałam 2 pary rajstop, które pojawiły się w grudniu - tak jak uczulenie. Wiecie, może jakiś barwnik albo co.
A jak to nie pomoże, to zrobię mu przez tydzień dietę typu: ryż, kurczak, gotowana marchewka i zobaczymy czy zniknie.
Wojtek, mam nadzieję, że już Ci przeszło.
My dalej walczymy z uczuleniem. Rozmawiałam z moim wujkiem alergologiem i powiedział, ze jak będzie w Warszawie to zrobi Wojtkowi testy. A póki co szukamy przyczyny.
Na razie odstawiałam 2 pary rajstop, które pojawiły się w grudniu - tak jak uczulenie. Wiecie, może jakiś barwnik albo co.
A jak to nie pomoże, to zrobię mu przez tydzień dietę typu: ryż, kurczak, gotowana marchewka i zobaczymy czy zniknie.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas juz ok zdrówko:-)
Mamoot mozesz miec racje z rajstopami ja kiedys też wyrzucałam bo Wojtka obsypało i raz tez ood mojej nowej bluzki, przytuląl się z jednej strony i tam gdzie materiał stykał sie z buzią to go wysypało,
Mamoot mozesz miec racje z rajstopami ja kiedys też wyrzucałam bo Wojtka obsypało i raz tez ood mojej nowej bluzki, przytuląl się z jednej strony i tam gdzie materiał stykał sie z buzią to go wysypało,
reklama
Jakoś to uczulenie Wojciaszkowi nie przechodzi. Po zmianie rajstop było lepiej, ale od wczoraj znów kiepsko. Byłam dzis u pani doktor, przepisała Wojciaszkowi Claritine i kolejną maść. Jak nie przejdzie, Wojtka dopadlo. Jeszcze rano zdrów, a o 15.00 39,3 oC. Potem jakiś pawik i wieczorem znów 39oC. jeszcze nie wiem albo to coś z brzuszkiem albo jakiś wirusik, który powalił moją mamę, potem tatę, a teraz rzucił się na Wojtka. ![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Tak więc spodziewam się "upojnej" nocy.
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Tak więc spodziewam się "upojnej" nocy.
Podziel się: