reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Fredka, nie martw się na zapas. Idź do lekarza i się wszystkiego dowiedz. Może niepotrzebnie się denerwujesz. Wierzę, że wszystko jest w porządku i tej wersji się trzymajmy :-D

reklama
Fredka pewnie jesteś trochę osłabiona - musisz zadbać o siebie, a co do glukozy - na czczo robiłaś? no bo to podstawa...no a poza tym 14 j to chyba nie aż tak dużo - lekarz na pewno się wypowie, powodzenia!!!

Wojtek zdrówka:tak:
Fredka idz do lekarza, panie z laboratorium nieraz specjalnie postraszą a potem się okazuje że aż tak źle to nie jest

Fredka, do lekarza!
Wojtek, mam nadzieję, że już Ci przeszło.

My dalej walczymy z uczuleniem. Rozmawiałam z moim wujkiem alergologiem i powiedział, ze jak będzie w Warszawie to zrobi Wojtkowi testy. A póki co szukamy przyczyny.
Na razie odstawiałam 2 pary rajstop, które pojawiły się w grudniu - tak jak uczulenie. Wiecie, może jakiś barwnik albo co.
A jak to nie pomoże, to zrobię mu przez tydzień dietę typu: ryż, kurczak, gotowana marchewka i zobaczymy czy zniknie.

U nas juz ok zdrówko:-)

Mamoot mozesz miec racje z rajstopami ja kiedys też wyrzucałam bo Wojtka obsypało i raz tez ood mojej nowej bluzki, przytuląl się z jednej strony i tam gdzie materiał stykał sie z buzią to go wysypało,

reklama
Jakoś to uczulenie Wojciaszkowi nie przechodzi. Po zmianie rajstop było lepiej, ale od wczoraj znów kiepsko. Byłam dzis u pani doktor, przepisała Wojciaszkowi Claritine i kolejną maść. Jak nie przejdzie, Wojtka dopadlo. Jeszcze rano zdrów, a o 15.00 39,3 oC. Potem jakiś pawik i wieczorem znów 39oC. jeszcze nie wiem albo to coś z brzuszkiem albo jakiś wirusik, który powalił moją mamę, potem tatę, a teraz rzucił się na Wojtka. :baffled:
Tak więc spodziewam się "upojnej" nocy.

Do góry