reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Rusałko to dobrze że w końcu wam choroba odpuściła:tak:
Heatherku współczuję, takie alergiczne sprawy to jest koszmar. Matek kiedyś dostał uczulenie na pupie to wypróbowaliśmy tonę maści zanim zeszło

Dziś do południa było całkiem nieźle, dużo mniej czerwone, a i skórka dużo gładsza. Zobaczymy po całym dniu. ...I nie straszyć mnie tu alergią! ;-);-);-)

Heatherku trzymam kciuki!
Ola też miała takie plamy, tylko że z przepocenia. Spała w nocy w super ciepłej piżamie. Rano jak wstała mówiła że było jej si w pupę.

Fredzia, Wojciaszek też parę razy miał cos takiego i to było z przegrzania i szybko schodziło. Ale tym razem nie chce zejść.

Sylwia, a ta Unibaza jest bez recepty?

Cześć dziewczyny mam problem z nawracająca opryszczką u mojego Filipka. Mały jak tylko jest przeziebiony zaraz pokazują sie na jego ustach straszne bolące krosty. Ostatnio miał przepisany tribiotic troche pomógł po prostu szybciej się zagoiło:tak:ale ogólnie rzecz biorac to mamy z tym nie lada kłopot. Czy znacie jakieś sposoby na to paskudztwo? Podobno jak sie raz w życiu nabędzie opryszczki to jest się zarażonym na zawsze:-:)-:)-(

reklama
Aga najlepiej zglosic sie do lekarza...Nie znam masci dla dzieci na opryszczke...a nie wiem czy takie ktore sie stosujeudoroslych mozna zastosowac u dziecka...

A u nas jak nie urok to sraka i mloda dostala jakies badziewie na dloni...cos jakby takie male pecherzyki ...i swedzi ja to...najpierw na palcu to dostala a teraz na drugiej rece na dloni od wewnatrz...idziemy dzis do lekarza...zobaczymy co to za swinstwo...:crazy:

Do góry