reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Jakimi masciami Ell- to wyleczyłaś?
Rusałko, ściagnełam pierścionki i wyleczyło się samo, po ok. 10 dniach, ale nie mogę ponownie założyć, bo od razu zaczyna mnie drapać...może faktcyznie trzeba będzie pójść do darmatologa
Noemi zdrówka dla Ciebie!
Byłam dziś z Wojciaszkiem u pani doktor z tymi plamami na skórze co się pojawiły jeszcze przed Świętami. Niby coś tam maść pomogła, ale nie do końca. Jedne zniknęły, to pojawiły się inne zaczerwienienia.
Dostaliśmy Ketotifen, mamy kąpać w Oilatum i dalej smarować maścią. A pomysłu na to co uczula nie mam. Zacznę od odstawiania czekolady, cytrusów i orzechów. Czekolady Wojtek je mało, ale ostatnio czasem się zdarzało. Najbardziej mi szkoda mandarynek, które sa teraz takie dobre.
Mamy się pokazać za dwa tygodnie.
Dostaliśmy Ketotifen, mamy kąpać w Oilatum i dalej smarować maścią. A pomysłu na to co uczula nie mam. Zacznę od odstawiania czekolady, cytrusów i orzechów. Czekolady Wojtek je mało, ale ostatnio czasem się zdarzało. Najbardziej mi szkoda mandarynek, które sa teraz takie dobre.
Mamy się pokazać za dwa tygodnie.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mamoot a moze to uczulenie na nabiał? albo barwniki spozywcze?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
ooo jeszcze mi się przypomnialo o zakazie stosowania np Vegety bo zawiera dużo glutaminianu:-)
Wiecie, problem w tym, że Wojtek je wszystko, odżywiamy się raczej zdrowo. Więc wykluczenie tego co uczula będzie trudne. Może być i nabiał, jemy mnóstwo nabiału. Rosołku w proszku właściwie nie używamy.
Nasza pani doktor powiedziała, że raczej nie powinno uczulać to, co jadł do tej pory.
Nasza pani doktor powiedziała, że raczej nie powinno uczulać to, co jadł do tej pory.
reklama
Podziel się: