reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Zdrowka!!!!!!!

Dorcia ,a wez Ty odinstaluj i zainstaluj ja jeszcze raz....Powinno pomoc....:tak:

Gluszek Linole mialam tu ...ale srednio pomagala...Najlpeiej u nas sie sprawdza wlasnie ten Melkfett -czyli ta taka wazelinka...

reklama
no i ładnie..Dusia i Adam sie rozłozyli..
oboje leza nietomni w łozkach..
a mała 3 razy juz robiła(normalna) kupkę.
sa rozpaleni i osłabieni..

rozgryzłam problem picasa...norton mi blokował dojscie:nerd:
wklejam fotoski:tak:

siedze sobie teraz gg z Pati..i słysze za plecami pochrapywanie..oboje odpłyneli...Dusia ogladajac "Kubusia Puchatka"..
no nie wesoło..:baffled:

Rusałko, zdrówka dla rodzinki!

Wojciachowi coś wyskoczyło na pupie i na nóżkach z tyłu. Nie wiem, czy to uczulenie, bo takie czerwone plamy. :baffled: Pierwszy raz ma coś takiego i jestem lekko przestraszona.

Ja się za bardzo nie znam, ale pierwsze co to pomyślało mi się o jakimś uczuleniu na wodę w basenie. Jak byłam mała wyskoczyło mi uczulenie w zgięciach kolan i pachwinach.

a u nas kiszka na maxa...
Mała cały dzien przelaezała w łózku-podałam jej antybiotyk- i posłałam A. po osłone..to dali mu witaminy:baffled:..szlag mnie tu trafia pierd.....UK!
Maz zdrowy juz...za to ja,..połamana jak nie pamietam kiedy
temp. 38,6..wciaz rosnie..ledwie stoje na nogach, telepie mna i łamie w kosciach.. i ten bol jak na @..mam ochote sie pociac..siedze i wyje kur...mac! nawet nie wiem gdzie tu o omoc poprosic..znowu szpital?:-(bo do lekarza dostałabym sie najszybciej za 2-3 dni przy dobrych wiatrach...

Rusałko, ale Was powaliło :baffled:

Głuszku
, Ty się śmiejesz, a moja pierwsza myśl była, że jak przez tydzień nic nie pomoże, to będę Ciebie prosic o pomoc. :-) Jak zrobię fotkę to pokażę.

Kasiu, niby może woda, ale Wojtek od 2 lat chodzi na ten sam basen. Ja miałam skojarzenie, że to kosmetyk albo płyn do prania, ale żadnych zmian nie było.
Plamki są bardziej intensywne po kąpieli. Tak na sucho, sa mniejsze, mniej zaognione i suche (jakby chropowate). Przypomina mi to troche skórkę na buzi Wojciaszka, jak reaguje na zimno. Tez taka zaczerwieniona i sucha (z resztą Stas ma to samo).
Wiecie, w sumie moi chłopcy moga byc alergikami, bo ja przecież "pyłkowiec" jestem. Może to po prostu alergai pokarmowa. Na razie to przez tydzień ponatłuszczamy dermobazą, potem zrobię jakąś próbę z Oilatum, a potem - nie wiem.

dzis wyszłam z Duska ze szpitala. Wczoraj z domu zabrało nas pogotowie. Temp. mi i Klaudii rosła..i nie moglismy jej zbic..Jutro napisze wiecej..bo ledwie na nogach stoje...
buziamy i zdrowka zyczymy!

reklama
Do góry