patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fredka-mysle ze powinnas troche bardziej przystopowac po potem sobie nie poradzisz jak tak Olke do wszystkiego przyzwyczaisz...Mam takie wrazenie ,ze czasami chcesz ta pomoca,wyreczaniem jej we wszystkim zrekompensowac swoja nieobecnosc...Ja Ciebie rozumiem,ale takim wyreczaniem tylko mozesz zrobic Jej "krzywde"... Musisz dla swojego i Olki dobra wziac sie troche w garsc i pokazac ,ze na wszystko nie mozna sobie pozwolic i ze to nie jest tak "chciec i miec"....Moja mloda tez wielka ksiezna,caly sztab pomoccy by jej sie przydal ale mimo wszystko walcze z tym jej "lenistwem"...nie ma tak dobrze,mnie tez nikt nie wyrecza...Z rezsta z obserwacji innych widze ,ze ci co wyreczali swoje dzieci ,teraz ich pociechy maja po 7-10 lat i to takie pokraki zyciowe... W dodatku jakos tak malo szacunku maja do inych pracy i ogolie do danych osob-np.wlasnie matki(mam nadzieje ze nie uraze Cie tym postem w zaden sposob ;-) )
Baska daj znac co tam dentysta "wyczytal" z zebow Lolka :-)
A u nas jakies cholerstwo po plastrze wyszlo mlodej...na policzku(widac na fotkach) do tego mloda to swedzialo i rozdrapala co wygladalo kilka dni temu fatalnie... Smaruje bepantenem i jakos lepiej wyglada..tylko ze mloda jak dostanie atak drapania to cale leczenie cholera bierze...
A dzis po wyjsciu z domu do przedszkola po dwoch min.byla spowrotem bo sie przewrocila i przyszla z cala paszcza krwi Na szczescie wystarczylo obmyc buzke,wyplokac krew i chetnie poszla spowrotem do przedszkola...
Baska daj znac co tam dentysta "wyczytal" z zebow Lolka :-)
A u nas jakies cholerstwo po plastrze wyszlo mlodej...na policzku(widac na fotkach) do tego mloda to swedzialo i rozdrapala co wygladalo kilka dni temu fatalnie... Smaruje bepantenem i jakos lepiej wyglada..tylko ze mloda jak dostanie atak drapania to cale leczenie cholera bierze...
A dzis po wyjsciu z domu do przedszkola po dwoch min.byla spowrotem bo sie przewrocila i przyszla z cala paszcza krwi Na szczescie wystarczylo obmyc buzke,wyplokac krew i chetnie poszla spowrotem do przedszkola...