reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

a u nas kolejny problem.. małej zaczyna wrastać paznokieć..jutro mam maraton u lekarzy...lekarz w przychodni..potem kosmetyczka ma zobaczyc..potem dermatolog no i nastepnego dnia chirurg, jesli kosmetyczka nie zaradzi:szok: kosmetyczka ma jakąś orteze załozyć, a oprócz tego będziemy mieć wykład na temat pielęgnacji paznokci

reklama
o Ell, to mamy ten sam problem. Bardzo jestem ciekawa czy uda Ci się cos załatwić. Ja narazie pilnuje i sprawdzam, czy wszystko jest w porządku. U mnie Adam miał podbnie.

Fredka na razie jutro ma to zobaczyc i podziałać kosmetyczka, z chirurgiem umówiłam się jednak na przyszły piątek, aby dać czas na efekty działań kosmetycznych i zobaczymy..mam nadzieję, że będzie dobrze..nie wiem jak jutro u kosmetczki mała da radę...chyba tylko siłą...no chyba ze zadziała duża paczka chipsów:szok: a dzisiaj nawet z tego miała frajde, bo moczyła nogi w wiaderku do piaskownicy...woda+ szare mydło + bajki i mała zadowolona

no a z panokciem to ja juz dwa razy walczyłam..póki co wszystko w porządku ufff...ale tym bardziej wiem jak ją musi to boleć..pomimo, że się nie skarży:( no i niestety ona ma typowo tendencje do wrastania..strasznie zwałki przy paznokciach ma pulchniutkie:(

U nas też rodzinne wrastanie paznokci, ale chyba nie tak źle, jak u Ciebie Ell. Paznokcie wrastają Marcinowi, Wojciaszek też to miał, głównie na dużych palcach od nóżek, ale jak często i króciutko przycinam w kącikach to jest ok.Staś ma podobnie, ale we wszystkich paluszkach. Muszę bardzo pilnować, żeby zawsze paznokcie były u niego króciutkie, a i tak czasem mu wrastają. Może to mu się zmniejszy, jak podrośnie, jak u Wojtka.

Ojjj Ell Wy to ostatnio macie:-(
U nas zaczyna sie jakies chorubsko...i wydaje mi sie ze zarazilismy sie w polsce...Ja mialam wczoraj 37. ponad a mloda wlasnie goraca i tez ma ponad 37°C Juz jak ja z przedszkola odbieralam byla markotna:-( A mnie zaczyna oglnie bolec gardlo:baffled: mloda ma mocny katar...i taki gesty,zielonkawy...:baffled:

Oj choraski wracajcie szybko do zdrówka:tak: Matek ma katarek i dość mu przeszkadza w oddychaniu tzn jak śpi to chrapie i pokasłuje ale jak narazie nic poza tym

reklama
Do góry