reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Wojtek brawo o swoje trzeba dbać:tak::-D
Mateusz wczoraj bawił się w piasku z dzie3wczynami i jedna taka 10 letnia coś mu przeszkadzała to wziął łopatkę i walnął ją w głowę:szok: Aż się biedna popłakała

Wojtek, Matek:baffled:.. juz sie Was boje:-D

dzis byłam z Klaudia u lekarza- mówi, ze kasel najprawdopodobniej to niewyleczony do konca wirus(stad tez luzny stolec:baffled:..a swoja droga Manchester ma w powietrzu duzo alergenów(bo sporo os. ma tu alergie, astmę itd)..wiec jesli nie przejdzie jej po tym co jej przepisała - um. nas z astma nurse i zrobi jej badania w kierunku astmy i ewent. da nam taki inhalator na kaszlace noce...ale powiedziała bym sie nie martwiła- na pewno jest wszystko OK - i ja tez tak mysle:tak:

Na pewno wszystko gra z Duska :tak:

A my dzis bylysmy na placu zabaw i podeszla do Noemi dziewczynka a mloda zaraz zabawki w rece wiec mowie podziel sie,ty jedna lopatke ,dziewczynka druga i tak spokojnie mowilam i bez zadnego ale oddala...a pote nawet podchodzila i ja co chwile po glowie glaskala i Aja wolala :-D Moje dobre kochane dziecko-jak chce to potrafi :-) Mam nawet filmik wiec jutro wrzuce:-)

Irmaa laduje ale kiepsko to idzie... W sumie chcialam nagrac Wam od poczatku jak najpierw Noemi z lapami do tej malej wyskoczyla i pyskowala cos tam ale matka i babcia pewnie by pomyslaly ze walnieta jestem:laugh2: zamiast zabrac dziecko to filmy kreci hahaha...Ale na jednym mam nagrane jak ta dziewczynka zabrala zabawki Noemi a(tego akurat nie widac) a noemi kapnela sie i zaczela skarzyc do jej mamy :-D i mam nagrane jak tam zwraca sie w jej kierunku i wyzywa :-D

reklama
Do góry