reklama
basienka33
Początkująca(y)
Baska ,super ze juz po wszystkim całuski dla Lolka:-)
Baśka no to fajnie. Bedziesz miała jeden problem mniej z głowy.
U nas .. niestety wysypka nie ustępuje. Ola ma ja juz prawie wszędzie. Ręce powyzej łokci, bez dłoni ( o dziwo wysypka znikneła), na udach i brzuszku - juz teraz całym. Nie wiem juz co robic. Ta wredna baba deramtolog przepisała jakieś g...no i nie działa. Zapłaciłam 90 zł za wizyte a ona mi przepisała maść złuszcająco nawilżającą. Debi....ka złamana. Smaruje ją teraz alantanem plus krem. Mam koleżankę farmaceutkę, powiedziała mi że to może pomoże. Następną wizytę u alergologa mam 28 kwietnia. O rany..... najgorsze jest to, że ją swędzi. Bidula zaczęła się drapac. No i niestety popłakuje mi w nocy........
U nas .. niestety wysypka nie ustępuje. Ola ma ja juz prawie wszędzie. Ręce powyzej łokci, bez dłoni ( o dziwo wysypka znikneła), na udach i brzuszku - juz teraz całym. Nie wiem juz co robic. Ta wredna baba deramtolog przepisała jakieś g...no i nie działa. Zapłaciłam 90 zł za wizyte a ona mi przepisała maść złuszcająco nawilżającą. Debi....ka złamana. Smaruje ją teraz alantanem plus krem. Mam koleżankę farmaceutkę, powiedziała mi że to może pomoże. Następną wizytę u alergologa mam 28 kwietnia. O rany..... najgorsze jest to, że ją swędzi. Bidula zaczęła się drapac. No i niestety popłakuje mi w nocy........
Fredka trzymajcie się a póki nie pódziesz do lekarza to może poproś pediatrę o wypisanie syropu Clemastinum on ma właściwości przeciwhistaminowe i przeciwświądowe. Polecam też kąpiel w krochmalu i te maści które stosuje się przy ospie
A i zapomniałam dodać żebyś odstawiła to paskudztwo wcześniejszeJa kiedyś miałam taką brodawkę na stopie i dermatolog mi dała też maść złuszczającą która mi to gorzej wypaliła a trzeba było tylko do chirurga na wyciecie pójść.
reklama
Podziel się: