reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

oj chłopaki - cos sie rozpieszczacie - ZDÓWKA WAM ZYCZYMY!!!

a u nas spanie było z przerywnikami...Klaudia budziła sie co 2-3 h:no:..i kwiczała..a wszystko przez te zeby(3 naraz ida.. juz je pod palcem czuc)..Nad ranem skumalismy..i posmarowalismy jej dziasła..- i wtulona na chwilke jeszcze zasneła..Dobrze, ze wczoraj poszlismy wczesnie spac..w wyrku lezelismy juz po 20:-)....zasnelismy po 21:-)..

reklama
A tak apropo-kupilam gazete rodzice i jest super dodatek"Zdrowy malec"-jak uodparniac,domowej roboty syropki i inne cenne rady...Do tego jest tez plyta "krasnloludki" z piosenkami dla dzieci-cena6,50 zl.

a Daniel jest chory .. druga noc miałam nie przespaną.. wczoraj 3/4 nocy spał mi na rękach.. ma okropny katar i jedyna pozycja w której spał to półsiedząca u mnie na rękach.. po takiej nocy ledwo ruszałam grabiami.. dzisiaj powtórka z rozrywki chociaz już było lepiej .. lekarz na razie nie dał mu antybiotyku, czekamy co to będzie .. oj ale mi go żal, cały czas kicha ( super mu wylatują gilki), gardziołko boli a mnie czeka kombinowanie jutro wolnego

bidulek- zdrówka Danielku!!

Pati a my za duzo z Tobą chyba przebywalismy i po łączach wysłałas nam wirusy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D
kicham, prycham..gardło zawalone, nos pełny-fe..no i Klaudia tez ma katar..chrapała w nocy, ze hej..ale przespała całą nocod 20-7(jej to nie przeszkadzało)- a ja budziłam sie co godzinę:eek:

reklama
Do góry