reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Asiu wiesz jak to z dziecmi raz się biją a raz kochają :tak: Ale ja z siostrą też i sie przyjaźniłyśmy i nienawidziałyśmy w dzieciństwie a teraz to ze śmiechem wspominamy i jesteśmy najlepszymi kumpelami:-) Mati i Madzia jeszcze nie zdają sobie z tego sprawy ale kiedyś napewno i mam nadzieję ze będą razem się trzymac:tak:

Ale te nasze dzieciaczki umią już rozrabiac. Ledwo to trochę urosło i juz wie jak mamę wkurzac :-) Mój mały to się robi specjalistą od wymuszania- jak widzi że Magda wcina loda to będzie stał i chodził za nią z takim wrzaskiem że aż uszy puchną aż w końcu to dostanie:tak: :eek: Normalnie ja mam dośc tych jego krzyków:baffled: :confused: o właśnie wcina kredki...

Aniu to tak jak moja Zośka mała terrorystka z niej (jak to mówi moja mama). Podjełam jednak decyzje że pora wziąść się za rozsądne wychowywanie Zosi , bo naprawde robi sie z niej rozpuszczone dziecko , które wszystko dostaje jak tylko jęknie

Daniel jak powie się NIE WOLNO to patrzy z podełba i macha łapakami jakby miał odleciaęć ( ka ptaszek) robi mine na podkówkę i przestaje ...ale jak tylko cżłowiek się odwróci to znowu naciera.. i tak wkółko.. najbardzie porządany jest kontakt w przedpokoju... chyba nigdy mu się ni znudzi

A najczęściej trenuję z nim NIE WOLNO podczas kąpieli... położyłam tam gabkę i jak próbuje jej dotknąc to mówię NIE WOLNO i już po jakimś czasie wie że i tak nie ygra i sobie ją darował.. ( dlaczego nie chce kontaktu nie wiem).. jak gąbka wpadnie mu w oko to pokazuje na nią paluszkiem i pacha rączkami ( jak wyżej opisałam) i zaczyna bawić się inną zabawką

reklama
Mati wczoraj pojął na dworzu że nie wolno jeśc piasku i zbierac petów:tak: Ale długo się nagadałam zanim to pojął:-)

Do góry