reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Cicha całuski i uściski dla bardzo dzielnego Julka!!!
A opisałaś to tak dokładnie że strasznie przeżywałam przy czytaniu :)
U nas dzisiaj gleba w łazience na kafelki :( główką walnął - płakał bardzo ale na rękach po chwili się uspokoił - mam nadzieję że takie upadki nie są dla dzieci takie szkodliwe bo ja bym chyba wstrząśnienia mózgu dostała....martwię się bardzo chociaż Karolek po chwili bawił się dalej i się wcale nie przejął...

reklama
Cicha wyściskaj Julka. Dobrze że cała akcja miała takie dobre zakończenie i że Julek już zapomniał o całym wypadku. A swoją drogą to musieliście mieć niezłego nerwa. Bardzo wam współczujemy. Buziaki dla Julka

Ojjj Cicha wiem co przezylas(pamietacie chyba tez wbita deske do prasowania w glowe Noemi...) Prosze wycalowac Juliena w pytki:-)

I Dla Wojtusia zdrowka!!!!!!!

Dla wszystkich zdrowia,zdrowia i jeszcze raz usmiechu:-D:-)

Cicha, jak to czytałam, to mnie dormalnie dreszcz przebiedł po plecach, brrr Ogromne uściski dla dzielnego Julka!!!

Cicha, rzeczywiście musieliście przeżyć to strasznie. My też ściskamy Julka i życzymy, żeby nic go nie bolało i rana szybciutko się zagoiła...

Julek, trzymaj sie cieplutko!!! Niech Ci sie ranka szybko goi!

Karolek, a Ty moze bys tak uwazal na tych kafelkach.... Ja juz tez wiem, ze sa sliskie :baffled::baffled::baffled:

A tak w ogole, chlopaki, to my musimy byc troche poobijani, co? Przeciez jak sie spotkamy, to musimy sobie poopowiadac o naszych szramach, siniakach i rozbitych kolanach, nie?... ;-):laugh2::laugh2::laugh2:

Mateusz (z rozbitym ponownie czolkiem - dziadek nie upilnowal i bylo bliskie spotkanie z drewnianym stolkiem)......

reklama
Do góry