reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
u nas po przetworach mlecznych też nic nie jest Ali bo czasem coś tam dostanie z mlekiem, ale jakoś dużo jej tego nie daje, tylko czasem tak dla spróbowania bo ma jeszcze mnóstwo czasu na zwykłe mleko

wlasnie sie zastanawialam Aga co tam u Was, ale widze, że nie mialas wesolo. dobrze, ze juz jest ok i znasz przyczyne. moze rzeczywiscie za czas jakis znowu sprobujesz z normalnym jedzeniem i bedzie lepiej.

habcia, super, ze z serduchem wszystko w porzadku :-) teraz Maksiu moze sie spokojnie zakochiwac ;-)

a ja sie pochwale moja niunią sama stoi puszcza się lózka i kroki 1-2 robi i zaraz na kolana i na czworaka wielka radocha, normalnie robi mamie pod choinke prezent, i zacznie chodzić??

a dodatkowo przyplatalo nam sie chorobsko z nosa leci i kaszel odrywajacy podaje flegamine i krople do noska moje dziecie meczy sie jedzac mleczko z cycusia bo powietra brakuje...

ardzesh ja też daje Jurandowi wszystko z mojego talerza i facetowi to smakuje. Są to małe ilości bo zaraz mu się nudzi i ucieka sobie. Inaczej nie otwiera buzi na łyżeczkę. Daje mu tyle ile chce. Po takich ilościach nie ma rozwolnień. Nasze dzieciaki już za chwilę kończą rok, ja bastuje ze słoikami. Jak zacznie jeść będę dawać mu nasze jedzenie. Mało doprawiam i mogę zmniejszyć ilość szkodliwych przypraw, my się przyzwyczaimy co na zdrowie nam wyjdzie a Jurand nie będzie się czół inny :-D:-D:-D.
A z rozwolnieniem Jurand miał ubaw po pachy, bo co chwilę lądował pod prysznicem. Więc dla niego była to mega frajda :-D:-D:-D. Nie wyglądał na chorego, tylko z pupy mu co chwilę ciekło.
A czy jedzenie to przyczyna to się okaże, bo może to też być jakiś zbieg okoliczności.

aga może to nie od jedzonka, może zębole idą całą parą bo u mojej znajomej własnie od zębów malutka miała rozwolnienie... musicie poczekać na wyniki

Mój Dareczek tylko 3 razy sam stanął przez kilka sekund. teraz najbardziej intersuja go schody i sie zastanawia jak sie na nie dostac:))

reklama
Mój Dareczek tylko 3 razy sam stanął przez kilka sekund. teraz najbardziej intersuja go schody i sie zastanawia jak sie na nie dostac:))
Marta moja Iga to u teściowej ze schodami sie zaprzyjaźnia a ja pilnuję żeby nie spadła...będę ją uczyć żeby na pupie po schodkach zjeżdżała, tak teściowa wszystkie wnuki uczyła i nigdy żadne nie spadło

Do góry