szczęśliwa1
Fanka BB :)
Chyba faktycznie spróbuje z bułkami moze po nich nic Julce nie będzie :-) na razie musi jej pupcia wydobrzeć bo niestety nieźle się jej odparzyła po wczorajszym próbowaniu chlebka :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysia my juz walczymy z katarem ponad miesiac i dalej nic nie pomaga. nawet robilam jej syrop z cebuli i tez nic nie pomagal. i tak jak Gracjankowi Maji ten katar w niczym nie przeszkadza i tez najbardziej ma zapchany nosek nad ranem ale mi sie wydaje ze to przez grzanie w domu i ze moze byc za suche powietrzee w pokoju. no i teraz sobie tez mysle ze ten katar to jest prawdopodobnie u nas od zebow bo ciagle jej cos wychodzi i chyba znowu cos sie ruszylo bo nocka nie za specjalna a przeciez trojki czy czworki wychodza po skonczonym roczku tak mi sie przynajmniej wydaje. no i bylismy dwa razy u lekarza w zwiazku z tym katarem i troche kaszlem i raz dostala antybiotyk bo powiedzial ze za dlugo to sie utrzymuje ale nic a nic to nie pomoglo a za drugim razem jak poszlam to sprawdzil wszystko i bylo ok i powiedzial mi tylko ze antybiotyku nie da bo to i tak nie pomoze, czysto w plucach i oskrzelach no i w uszach a gardlo leciutko tylko zaczerwienione od tego jej kaszlu i wyszlam z niczym. a i powiedzial mi ze dziecko w okresie zimowym ma prawo miec do 6 infekcji