reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
emkamek no ciekawie:szok: dobrze, że szybko przeszlo:tak: współczuję przeżyć. ja nigdy nie pozwalam nic dawać mojemu dziecku bez pytania mnie i nawet teściowa "co wie najlepiej, bo wychowała bliźniaki" już się nauczyła tego:-)

emkamek współczuję, co ty musiałaś przeżyć:szok:

a u nas noc koszmarna, chyba znowu idą jakieś ząbki. Wczoraj mały mi tak marudził, że myślałam, że wyjdę z siebie, nie chciał spać w dzień, każda próba położenia kończyła się płaczem, a do tego nie chce mi jeść obiadków od tygodnia już. je tylko mleko i kaszki. myślałam, że nie chce łyżeczki przez ząbki, ale kaszkę je- łyżeczką, więc nie wiem o co chodzi:no:.w nocy budził mi się co godzinę. no i jeszcze karat nam się przyplątał, cały nosek zatkany.

Przejrzałam co u Was, dobrze, że zdrowieją dzieciaczki. To dopiero początek. Bycie rodzicem to ciągła troska. Nasz Kuba w pt potylicą uderzył w szafkę nocną i róg wbił mu się w głowę - mąż pojechał z nim na pogotowie -obyło się bez szycia ale pewnie długo się będzie goić. W ndz dostał wysokiej gorączki od wczoraj antyb -angina.A Niki też miała wysoką gorączkę 3 dni, dziś nie ma i nie ma wysypki tak więc nie wiem czy to faktycznie trzydniówka była bo innych dolegliwości brak...Ciągle się coś dzieje...

megusek mi też nie chce spać. Wczoraj zasnął po kąpieli ale obudził się 30min poźniej i marudził prawie do 23. Mama mi powiedziała że ja się wykończę, nie mam już siły na nic.Wczoraj zakręciło mi się w głowie ze zmęczenia. A Miłoszek wykończy się przez te ząbkowanie:(

reklama
emkamek najwazniejsze,ze macie to juz za soba
megusku zdrowka dla dzieci,oby rana na glowce Kuby szybko sie zagoila
maltanka,agi ach to zabkowanie,wszystkie musimy przez to przejsc:oo2:Trzymajcie sie dziewczyny!!!

Do góry