reklama
mikimauro
Fanka BB :)
Emkamek, w szoku jestem zetak szybko organizm zareagował .Dobrze że już po wszystkimEmkamek aż mi ciarki po plecach przeszły jak czytałam twój post. Współczuje przeżyć:-(
maltanka
emkamek współczuję, co ty musiałaś przeżyć
a u nas noc koszmarna, chyba znowu idą jakieś ząbki. Wczoraj mały mi tak marudził, że myślałam, że wyjdę z siebie, nie chciał spać w dzień, każda próba położenia kończyła się płaczem, a do tego nie chce mi jeść obiadków od tygodnia już. je tylko mleko i kaszki. myślałam, że nie chce łyżeczki przez ząbki, ale kaszkę je- łyżeczką, więc nie wiem o co chodzi.w nocy budził mi się co godzinę. no i jeszcze karat nam się przyplątał, cały nosek zatkany.
a u nas noc koszmarna, chyba znowu idą jakieś ząbki. Wczoraj mały mi tak marudził, że myślałam, że wyjdę z siebie, nie chciał spać w dzień, każda próba położenia kończyła się płaczem, a do tego nie chce mi jeść obiadków od tygodnia już. je tylko mleko i kaszki. myślałam, że nie chce łyżeczki przez ząbki, ale kaszkę je- łyżeczką, więc nie wiem o co chodzi.w nocy budził mi się co godzinę. no i jeszcze karat nam się przyplątał, cały nosek zatkany.
Przejrzałam co u Was, dobrze, że zdrowieją dzieciaczki. To dopiero początek. Bycie rodzicem to ciągła troska. Nasz Kuba w pt potylicą uderzył w szafkę nocną i róg wbił mu się w głowę - mąż pojechał z nim na pogotowie -obyło się bez szycia ale pewnie długo się będzie goić. W ndz dostał wysokiej gorączki od wczoraj antyb -angina.A Niki też miała wysoką gorączkę 3 dni, dziś nie ma i nie ma wysypki tak więc nie wiem czy to faktycznie trzydniówka była bo innych dolegliwości brak...Ciągle się coś dzieje...
maltanka
Dziewczyny to może być przez ząbki? Bo Miłosz zaczął znowu się ślinić.
no ja mam nadzieję, że to tylko ząbki, a nie coś innego
megusek ojej biedny Kubuś. zdrówka dla dzieciaczków.
agi0506
megusek mi też nie chce spać. Wczoraj zasnął po kąpieli ale obudził się 30min poźniej i marudził prawie do 23. Mama mi powiedziała że ja się wykończę, nie mam już siły na nic.Wczoraj zakręciło mi się w głowie ze zmęczenia. A Miłoszek wykończy się przez te ząbkowanie
reklama