reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

mamoflavii ...Kochana nasza ...wyjdziecie ZWYCIESKO Z TEJ WOJNY!!!!!!
Ja nie przestaje w to wierzyc ani na sekunde ... TRZYMAJCIE SIE!!!!!!

reklama
mamoflavii przytulamy Was baaardzo mocno i trzymamy kciuki:happy:

gratulujemy ząbków, siadania, wstawania:tak::-) my cały tydzień walczyliśmy z katarem:wściekła/y: Matik łobuzuje, wstawanie opanowane całkowicie i teraz zaczął się puszczać rączkami ale równowagi nie umie złapać jeszcze i jak tylko widzę, że wstaje to musze lecieć żeby go łapać. nie zawsze udaje mi się zdążyć;-);-) zębów jak nie było tak nie ma:rofl2: może i lepiej bo by sobie powybijał;-);-) sam nie siada bo nie ma czasu, ładnie bawi się na siedząco, ale zaraz gdzieś pędzi i wstaje. nocki ostatnio tragiczne:-( nie wiem czy te zęby idą czy katar, bo w dzień śpi dobrze:confused2::confused2:

nocki ostatnio tragiczne:-( nie wiem czy te zęby idą czy katar, bo w dzień śpi dobrze:confused2::confused2:

to moze byc przez nadmiar wrażen - biega i widzi wiecej, a przez to ma wiecej wrazen, a nie potrafi jeszcze tego przetworzyc i odreagowuje w nocy. czytałam gdzies o tym

u nas nocki nawet nie najgorsze, ale za to od kilku dni pobudka o 6.00 i koniec ze spaniem dalej. w tygodniu to jeszcze nie problem, bo i tak wstajemy do pracy (z ta roznica, ze maluje sie do pracy z małym na rękach ;-) , ale w weekendy gorzej, bo chcialoby sie pospac troszke dłuzej...ale mam nadzieje,ze to tylko przejsciowe :-)

labudka hmm, wiesz że nawet tak o tym nie pomyślałam:confused2::confused2: Matik płacze przez sen a jak go wezmę na ręce to się wyrywa, że nie mam siły go utrzymać, ja się wściekam bo nie daję rady z nim, on się budzi i wszystko przechodzi, młody uśmiechnięty i gotowy do zabawy:eek::eek: no i co robić???? bo ja już psychicznie wysiadam i mam dosyć wszystkiego:-(

reklama
właśnie, łatwo powiedzieć:-) u nas to już trwa od jakiegoś czasu, nawet nie wiem dokładnie ile:-( no ale co mam zrobić, czekam dalej;-)

Do góry