reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

no nie to wyglada na to ze ja mam meza napalenca bo on chce zawsze i tylko chodzi za mna i marudzi ze ma ochote ja ostatnio tez bardziej mam ochote wiec probujemy niunie zmobilizowac do wyjscia u nas wchodza w gre tylko wieczory bo w dzien synus nie spi ale wieczory nam w zupelnosci wystarczaja :-)

reklama
mój też praktycznie wiecznie z gotowym sztandarem chodzi, dziś już się nie wymigałam, wcześniej był post bo zatrułam się i bałam się że mogę jakąś niespodziankę w trakcie zrobić :zawstydzona/y:a od dziś "do pracy rodacy"

My na brak czasu dla siebie nie narzekamy :tak: z mezem mamy czas dla siebie codziennie od 15 do nocy - gdy jest juz po pracy... Wiec jakies przytulanki wchodza w gre...
No ale na grze wstepnej musimy zakonczyc :dry:bo wspolzycie na razie zakazane. Czekam do 38tc :-D moze wtedy gin da zielone swiatlo... :-D Fajnie by bylo bo pozniej znow tygodnie pologowej abstynencji :nerd:

Ale rozumiem tez mezczyzn... Nie kazdemu latwo nabrac ochoty na seks jak sie ma swiadomosc ze kilka centymetrow wyzej jest juz glowka dziecka ;-)

eh.... my to szans nie mamy na jakiekolwiek figle, a przyznam, że targa mną żądza...:wściekła/y: chyba, że przez telefon się da jakoś ....;-) poczekamy jeszcze tylko 2 tyg :-)
martussa co ty masz za przeboje z tym łóżeczkiem to się w pale nie mieści :-D może w końcu uda się wam przygotować miejsce do spania dla niuni :-D

pbg ale za to przez ten okres wyczekiwania, to za 2 tyg bedzie sie dzialo :-D Nie ma to jak pozbyc sie glodu po abstynencji gdy hormony rzadzą ;-) mam nadzieje ze tak samo bede miala po okresie pologu i nie zbierze mnie stresik przed powrotem do normalnego wspolzycia :tak:

Z moim M na brak sexiku nie narzekam:) Nawet mam go czasem za duzo:) Niesamowicie mu sie podobam z brzuszkiem.....dziwne.......
Wiec uzywamy sobie kiedy tylko mamy okazję, bo czeka nas dlugi czas abstynencji:)))
A poza tym moze przyspieszymy dzidzie:)

Mój jak usłyszał, że mały jest już b.nisko to jest na nie !!! ale dostał od lekarza zielone światło i powiedział, że to przemyśli, oby do kwietnia nie myślał ... tylko zabierał się do roboty.

Elwisku...jak tam twoja maleńka Gabinka...jak się czujecie ??? Czy karmienie ok?
A powiedz mi czy po smarowaniu bephantenem piersi ..przed karmieniem zmywasz ta maść...jeśli oczywiście ją stosujesz? Bo ja nie mam ulotki a zapomniałm oczywiście jak to było :confused:

reklama
Elwisku...jak tam twoja maleńka Gabinka...jak się czujecie ??? Czy karmienie ok?
A powiedz mi czy po smarowaniu bephantenem piersi ..przed karmieniem zmywasz ta maść...jeśli oczywiście ją stosujesz? Bo ja nie mam ulotki a zapomniałm oczywiście jak to było :confused:
piszą, że nie ma konieczności zmywania :-)

Do góry