reklama
kasha28
Mama Wiktorii
Aga to w takim razie nie posłucham Ardzesh:-) Widziałam jak Mila leciała.Chyba dobrze , że to zdęcie w ruchu i niezbyt wyraźnie widać te akrobacje bo chyba nie jednej z nas serce by stanęło!!!
Mała nóżki odkryła jakiś tydzień temu. Lubi się nimi bawić i wkładać paluchy do buzi.
Mała nóżki odkryła jakiś tydzień temu. Lubi się nimi bawić i wkładać paluchy do buzi.
lajfik
Kuba i Kaja;*
hahahahahahh...nie no ty jak cos napiszesz to moi rodzice sie pytaja ...czy mam wszystko dobrze z glowka ......zawsze wybucham smiechem na cala chateNiunia mnie dzisiaj wykończyła! Najpierw fatalna nocka - co kilkadziesiąt minut pobudka z krzykiem. Jak tylko wzięłam na rączki to ona zasypiała. Za chwilę znowu krzyk Nie wiem o co jej chodzi. Lęk separacyjny czy męczą ją gazy. Bo za każdym razem jak się budziła i krzyczała to przy okazji pierdziała. I nie wiem czy te pierdy to efekt uboczny krzyku, czy krzyczy przez gazy :-zawstydzona/y:
ja czasem Kajce podaje jeszcze Sab Simplex ...jak widze ze nie moze sie dobrze wypyrkac ;-)
aga221122
mama Jurandzika :))
no co?! zapytała, to jej odpowiadam ;-)
a na jakim etapie jest Juri? Nie powiesz mi, że leży i patrzy w sufit!
zaraz będę musiała leżeć, bo mi wyjdą zakwasy na mięśniach brzuchaJuri już potrafi prosić o piwo
mówi wtedy wyraźnie, delikatnie przy tym sycząc TYYYSKIE
Jurand od 3 miesięcy czyta encyklopedię
tyskie pije na śniadanie
na kolację drina z bolsa
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
ooo widzę, że duuuużo mają wspólnego z BlankąJurand od 3 miesięcy czyta encyklopedię
tyskie pije na śniadanie
na kolację drina z bolsa
aga221122
Blanka też tyskie lubi ??
aga221122
larkaa a później kwiatki na głowie jej rosną, nie wiem co się z tymi naszymi dziećmi dzieje, same fenomeny
lajfik - mam dwie flaszki SS ale jakoś nie chcę ich otwierać. Nie wiem czy mi pomogą, bo poprzednia nic nie dała...
Aga - Mówisz, że Mila jest do przodu, a ona jedynie potrafi mówić "mmmm" albo "muuu" przy zaciśniętych ustach. Skoro twój syn mówi "tysssskie" to ja mogę zająć się marketingiem Twojego syna i za miesiąc będzie grał w reklamie piwa! Zarobisz krocie!
Aga - Mówisz, że Mila jest do przodu, a ona jedynie potrafi mówić "mmmm" albo "muuu" przy zaciśniętych ustach. Skoro twój syn mówi "tysssskie" to ja mogę zająć się marketingiem Twojego syna i za miesiąc będzie grał w reklamie piwa! Zarobisz krocie!
reklama