reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
Aga to w takim razie nie posłucham Ardzesh:-) Widziałam jak Mila leciała.Chyba dobrze , że to zdęcie w ruchu i niezbyt wyraźnie widać te akrobacje bo chyba nie jednej z nas serce by stanęło!!!:tak:
Mała nóżki odkryła jakiś tydzień temu. Lubi się nimi bawić i wkładać paluchy do buzi.

Niunia mnie dzisiaj wykończyła! Najpierw fatalna nocka - co kilkadziesiąt minut pobudka z krzykiem. Jak tylko wzięłam na rączki to ona zasypiała. Za chwilę znowu krzyk :dry: Nie wiem o co jej chodzi. Lęk separacyjny czy męczą ją gazy. Bo za każdym razem jak się budziła i krzyczała to przy okazji pierdziała. I nie wiem czy te pierdy to efekt uboczny krzyku, czy krzyczy przez gazy :dry::-:)zawstydzona/y:
hahahahahahh...nie no ty jak cos napiszesz to moi rodzice sie pytaja ...czy mam wszystko dobrze z glowka :-p......zawsze wybucham smiechem na cala chate :-D:-D:-D
ja czasem Kajce podaje jeszcze Sab Simplex ...jak widze ze nie moze sie dobrze wypyrkac ;-)

no co?! zapytała, to jej odpowiadam :p ;-):-D
a na jakim etapie jest Juri? Nie powiesz mi, że leży i patrzy w sufit! :-p

Juri już potrafi prosić o piwo
mówi wtedy wyraźnie, delikatnie przy tym sycząc TYYYSKIE
zaraz będę musiała leżeć, bo mi wyjdą zakwasy na mięśniach brzucha

Jurand od 3 miesięcy czyta encyklopedię :-D:-D:-D
tyskie pije na śniadanie:-D:-D:-D
na kolację drina z bolsa :-D:-D:-D

lajfik - mam dwie flaszki SS ale jakoś nie chcę ich otwierać. Nie wiem czy mi pomogą, bo poprzednia nic nie dała...
Aga - Mówisz, że Mila jest do przodu, a ona jedynie potrafi mówić "mmmm" albo "muuu" przy zaciśniętych ustach. Skoro twój syn mówi "tysssskie" to ja mogę zająć się marketingiem Twojego syna i za miesiąc będzie grał w reklamie piwa! :-pZarobisz krocie!

reklama
Do góry